Završen 23. međunarodni sajam SASO 2019 – Rekordna posjećenost i zadovoljstvo izlagača sklopljenim poslovima

23. međunarodni sajamSASO 2019, najveći i najznačajniji specijalizirani sajam graditeljstva, drvne i metalne industrije, alata, strojeva i opreme, elektrotehnike, elektronike i energetike, namještaja, bazena, bazenske, wellness i hotelske opreme, kao i obrtništva i male privrede, uspješno je završen sklopljenim novim poslovima i velikom posjećenošću, kako izlagačkog tako i stručnog dijela programa.

Na sajmu je nastupilo 896 izlagača, suizlagača i brendova iz osam europskih zemalja, a posjetilo ga je rekordnih 19.000 posjetitelja. Stručni program sajma činilo je 10 specijaliziranih sajmova i četiri stručne konferencije.

Iz Velux Hrvatske su zadovoljni su s prezentacijom i ostvarenim poslovnim kontaktima na ovogodišnjem sajmu SASO2019. Imali su puno posjetitelja raznih profila što daje nadu da na tržištu Dalmacije ulaze u građevinski sektor, pa se stoga nadaju dolasku i na slijedeći sajam SASO 2020.

Matjaž Pivec, predstavnik slovenske tvrtke Sanotechnik koja se bavi prodajom kupaonske opreme, tuševa, masažnihbezena, infrasauna i vanjskih bazena, kazao je kako su najveći interes dalmatinskog tržišta zabilježili u području masažnih bazena i infrasauna za wellnesse koje kupuju vlasnici luksuznih apartmana dam im dignu kategorizaciju.

Ivan Topalušić, predstavnik hrvatskog predstavništva Sanotechnikatakođer je zadovoljan nastupom i interesom na sajmu SASO 2019 s obzirom na jako dobru posjećenost.

Ivan Topalušić, Sanotechnik d.o.o.

– Na sajmu smo dobili dosta osobnih upita i mailova tako da je ovaj SASO već sada vrlo zadovoljavajući za nas, a nadam se i za ljude koji su ga posjetili, naglasio je Topalušić.

Svoje zadovoljstvo sajmom nije krila niti Kristina Udarević iz tvrtke Europool Hrvatska: –  Zadovoljni smo izlaganjem na ovogodisnjem sajmu. Na sajmu smo prodali dvije spa kade, dva bazena  i spa kupolu sa drvenim podestom. Kupci su bili najviše zainteresirani za kupole i polipropilen bazene koje možemo raditi po mjeri.

Zahvalni smo za odličnu uslugu i gostoprimstvo svih organizatora i timu expo koji nam je u svakom trenutku bio na dispoziciji. 

Na uspješnoj realizaciji još jednog sajma SASO, Sajam Split zahvaljuje partneru sajma SASO 2019, tvrtki Max &Moris te generalnim sponzorima – tvrtkama Eterlux sistemi, Prvi treptač, Bossa Nova te našim vjernim pokroviteljima i medijskim pokroviteljima.

Vidimo se i dogodine, na 24. međunarodnom sajmu SASO 2020 od 21. do 24. 10. 2020. godine!