Weishaupt na SASO 2018 – predstavlja sustave grijanja, dizalice topline te plamenike

Tvrtka Weishaupt vodeći je njemački, odnosno europski proizvođač plamenika, ali i daleko šireg opsega tehnike grijanja. Weishaupt sustavi grijanja, plamenici, dizalice topline i solarni kolektori odlikuju se štedljivošću, dugovječnošću i pouzdanošću u radu. Proizvode se u Njemačkoj i Švicarskoj.

Ime Weishaupt jamči pouzdanost, visoku kvalitetu i najbolji servis.

Kao srednje poduzeće u privatnom vlasništvu,  dovoljno smo veliki da budemo uspješni u svijetu s našom energetskom tehnologijom. Također smo dovoljno mali da djelujemo samostalno, odgovorno, prilagodljivo i dosljedno.

Na sajmu SASO 2018. možete vidjeti uživo u radu novu dizalicu topline. Nove split dizalice topline Weishaupt WWP LS na raspolaganju su u četiri toplinska učina u rasponu 8 – 16 kW. Odlikuju se velikom učinkovitošću i toplinskim množiteljem (COP) koji iznosi do 3,8 (pri uvjetima A2/W35 prema normama serije HRN EN 14 511). U vanjsku jedinicu ugrađen je inverterski upravljan dvojni rotacijski kompresor, zbog čega su uređaji tiši, a zahvaljujući intuitivnoj regulaciji još jednostavniji za upravljanje. Uz to, već u serijskoj izvedbi omogućavaju mirno i dinamično hlađenje.

Također je na sajmu izložen i Weishaupt solarni kolektor. Na Weishaupt solarne kolektore vrijedi jamstvo od 10 godina, te se isti proizvode u Švicarskoj. Serija sustava WTS-F2  je vrlo dobro prilagođena za objekte sa velikom potrebom za potrošnom vodom kao npr. hoteli i sportski objekti, stambeni objekti sa više stanova kao i za potporu grijanju stambenog prostora. Ugrađen sabirni vod omogućava hidrauličko povezivanje do deset kolektora u jednom redu. Zbog promišljenog pribora montaža traje samo nekoliko sati. Kod nepovoljnih nagiba krovišta postavljaju se potpornji za poboljšanje kuta ulaza Sunčevog svjetla. Za ovo se koriste pojedinačno podesivi, čvrsti kutni profili od aluminija, otporni na vremenske utjecaje i koroziju. Za izjednačenje temperaturno uzrokovanog rastezanja materijala, kod spajanja kolektora se upotrebljavaju posebni kompenzatori. To je značajan preduvjet za dugi radni vijek i pouzdanu radnu sigurnost.

Najveća kvaliteta i preciznost je naša misao vodilja.

Tu smo za Vas na sajmu SASO, na štandu 31 u velikoj dvorani Spaladium Arene.

http://www.weishaupt.hr