sajam SASO 2017, Vukušić-Lokas

Vukušić – Lokas na SASO 2017

Vukušić – Lokas d.o.o.je tvrtka osnovana 1994. godine i jedna je od vodećih tvrtki na području južne Hrvatske za zastupanje, servis i prodaju građevinske mehanizacije za niskogradnju, visokogradnju i cestogradnju. Vukušić – Lokas svojim poslovnim partnerima osigurava podršku kroz cijeli životni vijek građevinskih strojeva nudeći im cjelokupnu uslugu. Svojim poslovnim partnerima nudi:

 • prodaju građevinskih strojeva
 • prodaju rezervnih dijelova
 • servis i održavanje građevinskih strojeva

Vukušić – Lokas jedinstven je partner svakoj tvrtki koja se u svojem poslovanju koristi građevinskim strojevima. U obavljanju svojih usluga koristimo sinergiju ljudskih potencijala čija su znanja i stručnost temeljeni na svakodnevnom usavršavanju i edukaciji te kvalitetu proizvoda tvrtki koje zastupa. Jedino na taj način mogu uistinu ispuniti očekivanja i opravdati povjerenje koje nam poslovni partneri već godinama povjeravaju.

Redovito izlažu na međunarodnom sajmu SASO u Splitu te se predstavljaju na međunarodnom sajmu BAUMA u Njemačkoj u Munchenu.

USLUGE

Prednost tvrtke Vukušić – Lokas je pružanje cjelokupne usluge za tvrtke iz građevinskog sektora (prodaja i održavanje), čime se postižu sinergijski efekti i smanjenje ukupnih troškova naših poslovnih partnera.

PRODAJA GRAĐEVINSKIH STROJEVA I REZERVNIH DIJELOVA

Ovlašteni su partneri i ekskluzivni zastupnici građevinske mehanizacije za Hrvatsku, Crnu Goru i  Bosnu i Hercegovinu. U prodajnom programu imaju proizvode renomiranih svjetskih proizvođača:

 • Yanmar građevinski strojevi
 • MTB Inan Makina hidraulični čekići, hidraulične vibroploče, hidraulični grajferi, hidraulične bušilice
 • HMK Hidromek bageri
 • originalni rezervni dijelovi za Yanmar, HMK Hidromek i MTB Inan Makina
 • prodaja rabljenih građevinskih strojeva
 • prodaja rezervnih dijelova za većinu proizvođača građevinskih strojeva

ODRŽAVANJE GRAĐEVINSKIH STROJEVA I REZERVNIH DIJELOVA

Kako bi smo pružili cjelokupnu uslugu našim partnerima, osim prodaje Vukušić – Lokas nudi i podršku:

 • servis i održavanje unutar i van jamstvenog roka za Yanmar, HMK Hidromek i MTB Inan Makina
 • servis i održavanje svih ostalih građevinskih strojeva i hidrauličnih čekića

 

Kako bi smo svojim poslovnim partnerima uštedjeli vrijeme i novac, servis obavljaju i na terenu putem svoje mobilne servisne ekipe.   Sve ove usluge omogućuju im da u stopu prate potrebe svojih poslovnih partnera i razvijaju se zajedno s njima.

Povjerenje koje zauzvrat dobivaju i sve veći broj tvrtki koje kao idealnoga poslovnog partnera vide upravo tvrtku Vukušić-Lokas motiviraju ih da nastave ulagati u proširenje znanja, tehnologiju te razvoj svoje ponude.

http://www.vukusic-lokas.hr/