Variant – Na SASO s novim sustavima oplata i građevinskih skela

variant1Variant Factory,  vodeći proizvođač oplate i skela za monolitne zgrade, sa sjedištem u Ukrajini, kao izlagač na 20. Međunarodnom sajmu SASO 2016, predstavit će neke od svojih proizvodnih noviteta iza kojih stoji jaka ekipa inženjera/inovatora, menadžera i rukovoditelja.

U prvom redu su to teški, srednji i laki okvirni zidni oplatni sustavi, kružne kolumne, kružne oplate, oplate za velike površine, i za penjanje i različite vrste stropnih oplata koje odlikuje visoka kvaliteta, izdržljivost, nosivost i razina sigurnosti. Tvrtka se ponosi i svojom proizvodnom linijom nosivih skela, osobito onih zahtjevnih za gradnju mostova.

Variant je vodeći proizvođač oplate i skele za monolitne konstruiranje u Ukrajini, i djeluje od 1995. godine kao dio proizvodne korporacije s pet poduzeća koja sudjeluju u obradi metala i proizvodnji metalnih radnih strojeve. Tvrtka posluje na tri kontinenta i u više od 25 zemalja: Ukrajina, Rusija, Bjelorusija, Irska, Moldavija, Kazahstan, Kirgistan, Irak, Libanon, Kuvajt, Katar, UAE, Libija, Saudijska Arabija, Uganda, Nigerija, Finska, Gana, Latvija , Slovačka, Poljska, itd. Svi njihovi proizvodi su certificirani u skladu sa standardom upravljanja kvalitetom ISO 9001-2001.

www.variant-factory.eu