sajam SASO 2017

Upravljanje stambenim objektima i suvremeni trendovi u poslovanju

U sklopu Sajma SASO i na inicijativu upraviteljske tvrtke “Stano-uprava – Split” održana je konferencija “Upravljanje stambenim objektima i suvremeni trendovi u poslovanju” na kojoj je bilo riječi o aktualnim aktivnostima na području upraviteljske djelatnosti te trendovima kod upravljanja stambenim objektima, energetskoj učinkovitosti i digitalizaciji usluga upravljanja.

Poseban naglasak stavljen je na mogućnosti korištenja sredstava iz europskih fondova, a o tome su govorili predstavnici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova europske unije. Splitska gradska upraviteljska tvrtka jedna je od hrvatskih upraviteljskih tvrtki s najboljim rezultatima u povlačenju sredstava za energetsku odnosu stambenih objekata s kojima upravlja.

Misija konferencije je u neposrednoj komunikaciji s javnošću i predstavnicima stanara progovoriti o aktualnim temama s područja upravljanja višestambenim zgradama, s naglaskom na energetsku obnovu zgrada, te nove tehnologije i trendove u upravljanju kao i potaknuti upraviteljske tvrtke i suvlasnike objekata na kvalitetnije gospodarenje zgradama i objektima s ciljem unaprjeđenja kvalitete življenja i vrijednosti nekretnina.