sajam SASO 2017, Unitrg

Unitrg na SASO 2017

Tvrtka Unitrg d.o.o. osnovana je 1994. godine u Zagrebu.

U svom dugogodišnjem radu stekli su bogato radno iskustvo, održali visoku razinu usluge i stalni napredak. Osnovna poslovna orijentacija tvrtke su proizvodnja telekomunikacijske opreme, blister pakiranja te uvoz i distribucija elektromaterijala i rasvjete.

Proučavajući potrebe tržišta i želje kupaca, u posljednjih nekoliko godina su investirali u nove radne strojeve te proširili asortiman proizvodnjom novih linija proizvoda. Za kontinuirani napredak Unitrga je zaslužan tim visoko sposobnih, kvalificiranih i motiviranih ljudi. Kvalitetna i otvorena komunikacija unutar tvrtke, obrazovanje i usavršavanje vještina zaposlenika važan su preduvjet poduzetničkog uspjeha i daljnjeg razvoja. Njihovi napori su uvijek usmjereni na razvitak partnerskih odnosa temeljenih na povjerenju, transparentnosti i odgovornosti.

Briga za okoliš

U Unitrgu su izrazito svjesni važnosti očuvanja energije u održivom razvoju. Kontinuirano prate najnovija tehnološka dostignuća u rasvjeti zbog čega su u svoj prodajni asortiman, nakon štednih žarulja, uveli i velik izbor LED rasvjetnih tijela male potrošnje el. energije. U svim aspektima proizvodnje se trude smanjiti iskorištavanje prirodnih resursa i energije svjesno brinući za okoliš.

Fleksibilnost

S obzirom na različite grane poslovanja, široku paletu proizvoda i brojne partnere fleksibilnost Unitrga je ključna za uspješno poslovanje. U današnjim tržišnim okolnostima gdje dolazi do velikih strukturnih promjena, neophodno je usmjeriti pažnju na troškove poslovanja i operativnu efikasnost, a proizvodne napore usmjeriti kontinuiranom unapređenju i inovacijama.

Tim Unitrga kontinuirano razvija sposobnosti da pravodobno utječe na promjene u komponentama procesa (aktivnosti, ulazi, resursi,…) kao odgovor na promjene u poslovnoj okolini.

http://www.unitrg.hr