UNIKOMERC-UVOZ na SASO 2019 – generalni uvoznik i distributer proizvoda tvrtke STIHL za naše prostore

Tvrtka Unikomerc-Uvoz d.o.o. već je 60 godina generalni uvoznik i distributer proizvoda tvrtke STIHL za naše prostore. Tijekom tog vremena bili smo svjedocima konstantnog razvoja novih uređaja i unaprjeđivanja tehnologija ugrađenih u već poznati dio proizvodnog programa. Strojevi marke STIHL iz generacije u generaciju postaju učinkovitiji, lakši, trajniji i sigurniji po radnike koji njima rukuju, te manje štetni po naš okoliš.

U profesionalnom segmentu programa važna je implementacija mikroprocesorskog modula M-Tronic, kontrolnog sklopa koji nadzire i olakšava procese pokretanja i rada pogonskog motora na profesionalnim motornim pilama i čistačima. Ovi strojevi time postaju neosjetljivi na temperaturne razlike okoline, na razlike u atmosferskom tlaku, u kvaliteti goriva, i još mnogo toga. Iskoristite prigodu na ovogodišnjem sajmu SASO i od naših suradnika na izložbenom mjestu tvrtke Unikomerc-Uvoz saznajte više o ovim zanimljivim tehničkim osobinama naših strojeva.

Važan je i iskorak tvrtke STIHL u segment uređaja pogonjenih akumulatorskim baterijama. Razvijene su tri familije uređaja, ovisno o potrebama njihovih potencijalnih korisnika, što je rezultiralo razvojem serija akumulatora koji se razlikuju kapacitetom i robusnošću uređaja koje pokreću. Familija uređaja s ugrađenom baterijom namijenjena je privatnim hobi-korisnicima za uređivanje okućnice. Familija Compact odlikuje se većim kapacitetima akumulatora s mogućnošću premiještanja akumulatora iz stroja u stroj, za zahtjevnije privatne korisnike. Naposljetku, tu je linija Pro za komunalne djelatnike, obrtnike i sve one kojima je važan nizak nivo buke i odsustvo ispušnih plinova kao najznačajnijih osobina akumulatorskih uređaja, a s radnim mogućnostima profesionalnih uređaja. Od akumulatorskih uređaja tvrtka STIHL razvila je nekoliko izvedbi motornih pila, trimera, škara za živicu, puhača za čišćenje strujom zraka, i još neke zasebne produkte izvan spomenutih linija proizvoda.

Ne smijemo zaboraviti i opsežan skup proizvoda koji u posljednje vrijeme znatno dobiva na važnosti zahvaljujući europskim standardima koji su stupili na snagu i u nas, a radi se o zaštitnoj opremi. Tvrtka STIHL u svom asortimanu nudi zaštitnu opremu za profesionalne šumske i hortikulturne radnike, koja se odlikuje beskompromisnom kvalitetom i maksimalnom zaštitom od povreda ili oštećenja vida ili sluha.

Sve detalje o navedenim proizvodima možete saznati od naših kompetentnih suradnika, koji vas očekuju na našem izložbenom mjestu u okviru sajma SASO.