Unikomerc-Uvoz na SASO 2018 – ekskluzivni uvoznik i distributer proizvoda robnih marki STIHL i VIKING za Hrvatsku

Tvrtka Unikomerc-Uvoz ekskluzivni je uvoznik i distributer proizvoda robnih marki STIHL i VIKING za Republiku Hrvatsku. Već dulje od pola stoljeća osnovna nam je težnja olakšati i pojednostavniti poslove u šumarstvu, hortikulturi, uređivanju okućnice i sličnim područjima rada. Tvrtke STIHL i VIKING neprestano osluškuju potrebe svojih korisnika i razvijaju i nadopunjuju svoj proizvodni program novim uređajima, s posebnom pažnjom usmjerenom na sigurnost radnika i na očuvanje čistoće i zdravlja okoliša. Putem naše razgranate servisno-prodajne mreže ti su proizvodi, te njihov potrošni materijal i rezervni dijelovi brižljivo i redovito isporučivani po cijelom teritoriju naše zemlje.

Prateći svjetske trendove, i mi smo u posljednje vrijeme posebnu pozornost posvetili razvoju akumulatorskih uređaja za održavanje zelenila oko naših kuća, a dio tog programa svojim je radnim osobinama naišao i na lijep odaziv i kod profesionalaca koji su zbog radnog okruženja ili prirode posla prinuđeni koristiti akumulatorske uređaje. Ovi uređaji značajni su po tome što zbog kvalitete akumulatora koje koriste nude duge periode nesmetanog autonomnog rada, a da s druge strane zadržavaju poznatu kvalitetu STIHL strojeva. Također, ovi strojevi, svaki u svojoj liniji izvedbe, koriste akumulatore identičnih dimenzija. Time se stvara prostor za znatnu uštedu, jer kupnjom jednog akumulatora korisnik rješava pogon za više uređaja iste proizvodne linije. Ovaj će dio našeg asortimana stoga biti s posebnom pozornošću predstavljen u sklopu našeg ovogodišnjeg pojavljivanja na sajmu, budući da smatramo kako je tehnologija utkana u ove strojeve smjer budućeg razvoja uređaja za uređivanje okućnica. Također, ovaj dio proizvodnog programa uvelike proširuje ponudu uređaja i alata koje nudimo komunalnim tvrtkama i poduzećima specijaliziranima za održavanje javnih zelenih površina. Odsustvo buke i ispušnih plinova pri radu, a opet velika autonomnost i pouzdanost profesionalnih akumulatorskih uređaja čine ove strojeve posebno zanimljive tvrtkama čije je područje rada u naseljenim mjestima ili u blizini objekata kao što su škole, vrtići, bolnice, groblja ili slično.

Izlaganjem na sajmu SASO želimo pobliže upoznati korisnike naših uređaja, a i one koji će to tek postati, s novitetima u proizvodnom programu, te s konkretnim lokacijama prodajnih mjesta naših ugovornih partnera iz regije. Ovakav sajam idealno je mjesto i za izmjenu dojmova koje su naši korisnici stekli tijekom praktičnog rada s uređajima, a što je iznimno vrijedna informacija na temelju koje možemo unaprijediti naš rad, a i rad naših dobavljača. Baš na osnovu sugestija s terena znatan dio uređaja doživio je svoje preinake, a u svrhu unaprjeđenja radnih osobina i učinka uređaja. Stoga s veseljem očekujemo kontakt s posjetiocima, jer je to glavni motiv za pojavljivanje na svakom sajmu, pa i na sajmu SASO.

Posjetite nas!

http://www.unikomerc-uvoz.hr