TVRTKA MAREX na SAJMU SASO 2019

Dobrodošli u naš svijet. Svijet limova,strojeva i krovnih sistema. Tvrtka Marex Zagreb, podružnica tvrtke MAREX iz Slovenije, od 2005.godine pruža svojim klijentima izvrsnu ponudu kvalitetnih proizvoda i vrhunsku uslugu na temelju stručnih savjeta od strane obučenog osoblja. Naš prioritet je, da smo pouzdan distributer,te da nudimo vrlo širok prodajni program u području lima,krovnih sistema,strojeva,brzoj isporuci i odličan odnos između kvalitete i cijene. Imamo i dobro organizirani servis za sve strojeve i alate iz naše ponude. Uz naše kvalificirano tehničko savjetodavne službe u suradnji s našim dobavljačima također pružamo tehničke savjete arhitektima ,projektantima i poduzetnicima koji rade krovišta.

Ponosni smo na našu paletu krovnih sistema i limova prepoznatljivih brendova kao što su ISOLA,MAVIS,VESTIS,PREFA,RHEINZINK,GERARD,MARCEGAGLIA,NOVELIS,VOESTALPINE,ENKE i druge. U programu strojeva i alata zastupamo prepoznatljive brendove KRASSER,DANOBAT,RAS,JORNS,SCHLEBACH,SCHECHTL,ECKOLD,PRINZING,FORSTNER,LEISTER,VIVAVAC,SMARTLIFT i STUBAI.

Pogledajte našu ponodu i pomoći ćemo Vam da pronađete sveobuhvatna rješenja za sva vaša pitanja s područja krovne-limarske tehnike.