Terra Jaska na SASO 2018 – generalni zastupnik JCB-a predstavlja novitete iz prodajnog asortimana

Terra Jaska d.o.o, generalni zastupnik JCB-a za Republiku Hrvatsku , predstavit će novitete iz svog prodajnog asortimana.

Inovacija i održivost su dva ključna koncepta na koji se zasniva poslovna strategija JCB-a,  renomiranog  britanskog proizvođača građevinskih strojeva.

Tako će na ovogodišnjem SASO sajmu u Splitu posjetitelji moći uvjeriti se u prednosti inovirane klase  mini bagera koje predstavlja JCB 19C-1. Nova generacija JCB mini-bagera dizajnirana je i proizvedena  za rad u najtežim uvjetima eksploatacije. Sa komponentama dugog radnog vijeka i jednostavnim održavanjem sa niskim troškovima, ovi mini-bageri omogućavaju maksimalnu profitabilnost uz minimalno vrijeme  zastoja u radu.

Novi JCB bager gusjeničar JS 220 serije X je  kulminacija 48-godišnjeg iskustva sa rovokopačima gusjeničarima koga karakteriziraju  značajne inovacije u učinkovitosti, performasama, udobnosti i sigurnosti.  Inženjerski tim JCB-a  je proveo četiri godine na usavršavanju bagera kako bi oni bili jednostavni za rukovanje i servisiranje. Izvršen je veliki broj testova izdržljivosti, korištena je elektronska oprema za ispitivanje svake električne komponente i po prvi put JCB je stavio cijeli  bager od 20 tona na automatski vibracijski uređaj. Za vrhunsku pouzdanost ovih robustnih strojeva koriste se samo najbolje komponente, uključujući Berco podvozja, Kawasaki pumpe i Kayaba glavne kontrolne ventile.

Potpuni novitet na našem tržištu su i JCB škaraste dizalice. Proizvode se u nekoliko  modela nosivosti od 227 – 550 kg i visinom dizanja 4,6 – 13,8 m, Mogu se koristiti na otvorenom i  u zatvorenom prostoru. Svaki model je  certificiran prema EN280 za CE sukladnost osiguravajući najviši standard kvalitete proizvoda.

TERRA Jaska, u suradnji sa JCB FINANCE, pripremila je povoljne uvjete finaciranja, te vjerujemo da iz široke palete proizvoda renomiranih proizvođača građevinskih i industrijskih mašina JCB, MAGNI I  SENNEBOGEN, čiji smo zastupnici, možemo napraviti optimalnu ponudu za specifične potrebe posjetitelja sajma.

Dobro nam došli!

http://www.terra-world.com