Tehnix na SASO 2016 predstavlja nove eko alate, opremu i postrojenja

slike_1Vodeća je kompanija u hrvatskoj eko industriji Tehnix, koja proizvodi strojeve i opremu za zaštitu okoliša, kao sponzor i izlagač na jubilarnom 20. međunarodnom sajmu SASO, predstavit će opremu za održivo gospodarenje komunalnim otpadom u gradovima i na otocima, bioreaktorsko postrojenje za pročišćavanje komunalnih sanitarnih voda i suvremena komunalna vozila za sakupljanje i prijevoz komunalnog otpada.

Ulaskom u Europsku uniju prije tri godine, Republika Hrvatska je preuzela niz obveza vezanih uz zbrinjavanje otpada na suvremeni način. Stoga je i cilj Tehnixa primjena novih tehnologija s kojima ćemo svi ostvarivati veće rezultate u gospodarenju otpadom. Otpad, naime, mora postati izvor novih sirovina, veliki energetski potencijal RDF te kompostiranjem organskog otpada, eko gnojivo.

Razvojem novih tehnologija  brže se ostvaruju zadaci EU, ciljevi održivog razvoja, zaustavljaju klimatske promjene planeta. Tehnixovim inovativnim tehnologijama zaustavit će se zagađenje zraka, vode i zemlje te zajednički ostvariti održivu budućnost.

www.tehnix.hr