TDC i Kampmann na SASO 2018 – sustavi za grijanje, hlađenje i ventilaciju – sve za ugodnu klimu

TDC d.o.o. je hrvatska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu i predstavništvom u Njemačkoj. Bavimo se montažom dizala, prodajom sustava grijanja, hlađenja i ventilacije te projektiranjem i nadzorom.

Tvrtka je osnovana 1990. godine te od tada je redovno širila svoje djelatnosti. Svoju djelatnost je započela iste godine zastupanjem inozemnih poduzeća na području Republike Hrvatske i naknadno na području Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

TDC d.o.o. je ovlašteni partner i generalni uvoznik proizvoda firme Kampmann GmbH koja je je jedan od vodećih i najstarijih proizvođača uređaja i opreme koja se ugrađuje i primjenjuje u područjima grijanja-hlađenja-klimatizacije-ventilacije. Referentna lista projekata koji su proizašli iz suradnje TDC d.o.o. i Kampmann GmbH govori najviše u korist kvalitete njihovih proizvoda.

Također, tvrtka je i ovlašteni partner proizvoda njemačkog proizvođača Burda WTG koje odlikuje inovativnost, kvaliteta, moderan dizajn te izdržljivost. Infracrvene grijalice ovog proizvođača značajan su dio asortimana proizvoda TDC d.o.o. čiji su klijenti iznimno zadovoljni ovim proizvodima.

Novi partner TDC d.o.o. je poljska tvrtka Sonniger koja proizvodi zračne zavjese i grijače zraka. Proizvodi ove tvrtke su cjenovno nižeg ranga, a odlikuje ih moderan dizajn te ekološka prihvatljivost.

Na sajmu tvrtka TDC d.o.o., uz ostale proizvode, predstavlja i novi Kampmann Katherm QK nano podni ventilokonvektor kojeg odlikuje plitka visina kanala od samo 70mm i širina kanala od samo 165mm čime se omogućava maksimalna iskoristivost prostora poda, gotovo je nečujan, idealan za stambene i poslovne prostore te predstavlja iznimno djelotvornu zaštitu od prodora hladnog zraka.

Posjetitelje sajma očekuje poseban sajamski popust na kupovinu infracrvene grijalice TERM IP67 od 15%. Također, za sve zainteresirane pripremljeni su promotivni materijal.

http://www.tdc.hr