Studio Element – Inovativan CAD sustav za 3D izmjere objekata

flexijet-stairboxStudio Element dizajn atelier, multidisciplinarna tvrtka za projektiranje interijera sa sjedištem u Zagrebu, na ovogodišnjem jubilarnom 20. sajmu SASO 2016, predstavit će Flexijet 3D – inovativan CAD sustav za mjerenje, koji pruža vrlo jednostavnu izmjeru svih objekata. Također,  može poslužiti kao projektor točaka za olakšavanje prilikom instalacije i montaže. Osim već poznatog Flexijet-a za precizno mjerenje objekata i površina, postoji i Flexijet Stairbox koji detaljno izmjeri sve vrste stepenica te dobivene mjere prebacuje na računalo.

 

  • Laserski daljinomjer pričvršćen na motorizirano rotirajuće postolje.
  • Profesionalni 3D softver za mjerenje FlexiCAD 2.
  • Precizno namještanje stalka više nije potrebno. Integrirani senzor nagiba omogućava momentalni početak mjerenja.
  • Shock senzor sprječava bilokakvo pomicanje i obaviještava korisnika o tome.
  • Flexijet 3D može biti izmješten preko točaka prethodno izmjerenim tako da se može nastaviti sa mjerenjem, radi toga mjerenje sa promjenom lokacija je prilično lagano.

Atelier nudi kompletnu realizaciju svih faza projekta zahvaljujući vlastitom proizvodnom pogonu i in-house timu ovlaštenih građevinskih stručnjaka s višegodišnjim iskustvom, od kupnje nekretnine, rješavanja pravnih pitanja i ishođenja dozvola, stvaranja arhitektonskog rješenja, savjetovanja, opremanja interijera, produkt dizajna i proizvodnje namještaja do cjelokupne izvedbe i nadzora adaptacijskih građevinskih radova te uređenja hortikulture i eksterijera.

www.studioelement.hr