sajam SASO 2017, Solar Lektus

Solar Lektus na SASO 2017

Solar Lektus je tvrtka koja se bavi prodajom, ugradnjom i montažom solarnih sustava za pripremu potrošne tople vode i dogrijavanje prostora.  Nudi uslugu dobave i montaže fotonaponski centrala sa ishodovanjem dozvola. Također generalni je zastupnik njemačke tvrtke Dimplex, njihovog cjelokupnog asortimana za grijanje i hlađenje s naglaskom na toplinske pumpe.

sajam SASO 2017, Dimplex

Posljednjih godina Solar Lektus posebnu pažnju polaže obnovljivim izvorima u smislu grijanja i hlađenja i nude različite sustave koji koriste obnovljive izvore.

Među primarne djelatnosti tvrtke spada projektiranje sustava solarnih elektrana i sustava za pripremu potrošne tople vode u kućanstvima te solarna energija kao potpora grijanju, nabavka svih komponenti sustava kao što su kolektori, solarni paneli, solarni spremnici, elektronika te ostala oprema neophodna pri ugradnji solarnih sistema. Dimenzioniranje te montiranje dizalica topline.

Ugradnja i montaža solarnih sistema te dizalica toplina obuhvaća i jamstvo na rad te kroz jamstveni rok godišnja kontrola solarnog i termalnog sustava.

Misija Solar Lektusa se može sažeti u jednoj rečenici: Pružanje usluga projektiranja, tehničkih rješenja kod ugradnje solarnih sistema i dizalica topline te jamstvo klijentima na dugotrajnost, ekonomičnu isplativost te povratak investicije u minimalnom roku.

http://www.solarlektus.com/