Solar Lektus o SASO 2016: Brojne ponude i prve uplate za vrijeme trajanja sajma!

Predstavnici tvrtke Solar Lektus iz Jastrebarskog, koja se bavi isključivo obnovljivim izvorima energije, solarnim sustavima i fotonaponskim elektranama i koja je ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku i BiH tvrtke njemačkog Dimplexa, ugodno su iznenađeni interesom za njihov proizvodni asortiman. Na sajmu SASO izlažu već niz godina, a sudjeluju i na brojnim sajmovima u zemlji i inozemstvu predstavljajući proizvode za grijanje prostora, infracrvene grijalice, dizalice topline svih vrsta: zrak-voda, zemlja-voda, voda-voda, kao i geotermalne sonde.

 

– Dojmovi naše direktorice, koja je prisutna na svim sajmovima, su da osim Njemačke, Austrije i Švicarske, još nije bila na sajmu na kojem je postavljeno toliko konkretnih pitanja. Ovdje se osjeća  velika potreba za asortimanom kojeg mi zastupamo, tako da je ona jako ugodno iznenađena. Naime, ovdje smo imali konkretno napravljene ponude u sklopu sajma i uplate za vrijeme trajanja sajma. Generalno gledajući, sa sajmom smo iznimno zadovoljni, osobito klijentelom koju ste nam uspjeli priskrbiti. Ljudi se definitivno sve više okreću obnovljivim izvorima energije koji im omogućavaju velike uštede. Kako jučer reče jedan gospodin, nama je lijepo, imamo 10 apartmana, napunimo ih, odradimo, ali od 10 kn ostane nam 4-5. Međutim, uz ulaganja u obnovljive izvore energije, postoji mogućnost da im ostane 8 kn, što je smisao posla kojeg mi radimo, poručio je pdirektor tvrtke Josip Dodik.

Prema njegovim riječima, oni i njihovi njemački partneri iznimno su zadovoljni sajmom SASO zbog sklopljenih poslova tako da su već zatražili prijavnicu za GAST 2017, pogotovo zbog programa infracrvenih grijalica ugostiteljskih terasa.

www.solarlektus.com