sajam SASO 2017, Szabo sistemi

Sistemi za pranje Szabo na SASO 2017

Tvrtka Sistemi za pranje Szabo d.o.o. od 1997. godine bavi se prodajom i održavanjem različitih tipova opreme za pranje vozila ISTOBAL. Ima više od 300 instaliranih uređaja na području Hrvatske, i Bosne i Hercegovine (za koje su generalni zastupnici).

Osim opreme proizvođača Istobal zastupaju i proizvođača Nilfisk ALTO (ex WAP) sa širokim asortimanom opreme za razne potrebe (visokotlačni perači, čistilice, pometači, polirke, parne stanice…) s pripadajućom zalihom rezervnih dijelova i potrošnog materijala te sredstvima za čišćenje i pranje Nilfisk ALTO.

Također, generalni su zastupnici proizvođača sredstava za pranje i čišćenje Kaw Kiehl. U svom asortimanu imaju sredstva za sve namjene – autopraonice (aktivna pjena, vosak, sušilo, sredstva za čišćenje unutrašnjosti vozila…), sredstva za pranje podova, sredstva za čišćenje svih vrsta prostorija, i još puno toga…

Svi djelatnici servisa i prodaje obučeni su u tvornicama proizvođača opreme ili sredstava za pranje i čišćenje. Edukacija se pohađa nekoliko puta godišnje kako bi se upoznali s najnovijim proizvodima i tehnologijama i tako nadogradili svoje znanje te bili na raspolaganju za sve upite ili savjete.

http://www.szabo-sistemi.com/