Semmelrock Stein + Design na SASO 2018 – predstavlja nove standarde u dizajnu i modernim tehnikama na području proizvodnje betonskih opločnika, ploča i ostalih betonskih proizvoda

Semmelrock Stein + Design poznato je ime i sinonim za tvrtku koja već više od 50 godina  donosi nove standarde u dizajnu i modernim tehnikama na području proizvodnje betonskih opločnika, ploča, i ostalih betonskih proizvoda čime smo se u srednjoj i istočnoj Europi etablirali kao stručnjaci u oblikovanju vanjskih površina. Osim betonskih  proizvoda iz vlastite proizvodnje, Semmelrock stalno osluškuje potrebe tržišta te je svoj asortiman obogatio dodatnim proizvodima kao što su dekorativni oblutci, kvarcni pijesci, kvalitetni geotekstili, inovativna vrtna rasvjeta, aluminijski rubnjaci, lajne i još puno toga. Semmelrockov katalog Ideje za vrt koji izlazi svake godine najatraktivniji je katalog na tržištu iz kojeg se crpe ideje za uređenje vanjskog prostora.

Semmelrock proizvodi dostupni za kupovinu  krajnjim kupcima diljem Hrvatske i regije kroz dobro organiziranu mrežu prodajnih mjesta – trgovci građevinskim materijalima, vrtni centri, bau marketi… Rado komuniciramo s projektantima, krajobraznim arhitektima, izvođačima – oni su nam posebno važni jer učimo jedni od drugih, cijenimo njihova nastojanja da život na otvorenom bude ugodniji i po mjeri čovjeka 21.stoljeća.

Semmelrock predano posluje po principima održivog razvoja. Proizvodni pogoni u blizini naših kupaca jamče optimalnu uslugu i servis i tako pridonose razvoju regije, a kratke transportne relacije sirovina i proizvoda pomažu u zaštiti okoliša. Proizvodi koje proizvodimo održavaju prirodni eko sustav, odgovaraju svim zahtjevima urbanog okoliša, a pri tome su trajni i lijepi.

Pitali ste se kako bi naši proizvodi pristajali Vašoj stazi, terasi, prilaznom putu? Otkrijte zato našu novu aplikaciju GardenVisions: preuzmite je besplatno na Vaš smartphone ili tablet, uslikajte fotografiju kuće, staze ili vrta ili koristite postojeću fotografiju iz svoje galerije, markirajte površinu koju treba opločiti. Sada još u izborniku treba odabrati dgovarajući proizovod, opločnik ili ploču, podesiti nagib i perspektivu – i gotovo ! Snimite dobivenu vizualizaciju te uspoređujte, tražite idealan proizvod, dijelite vizualizaciju …

Na našem izložbenom prostoru na sajmu SASO možete vidjeti naša sistemska rješenja, inovativne i jedinstvene proizvode na tržištu Hrvatske. Osim toga, na našem štandu možete i odigrati zanimljivu memory igricu, a najbržeg očekuje interesantna nagrada.

http://www.semmelrock.hr