SASO 2021: ROCA GROUP – generalni sponzor sajma SASO 2021!

Roca Grupa najveći je svjetski proizvođač opreme za kupaonice s više od 100 godina iskustva i tradicije. Poslujemo u više od 170 zemalja i imamo više od 80 tvornica diljem svijeta s preko 25.000 zaposlenih. Bavimo se projektiranjem, proizvodnjom i prodajom sanitarnih proizvoda i kompletne opreme za kupaonice

Ponosni smo na priznanja i nagrade dobivene na područjima dizajna, održivosti i inovacija.  

Globalni brendovi naše Grupe s kojima se želimo predstaviti unutar sajma SASO 2021. su  LAUFEN i ROCA. Naši proizvodi  su prisutni u gotovo svakom kućanstvu, školi, bolnici, ustanovi i hotelu u Hrvatskoj i svijetu. 

Korporacija Roca Corporacion Empresarial S.A. osnovana je 1917. u Barceloni s djelatnošću proizvodnje radijatora od lijevanog željeza, a 1929.ulazi u svijet kupaonica. Povijest od više od stotinu godina, što nas čini neizmjerno ponosnima, čini korporaciju vodećom tvrtkom u svijetu i najvećim svjetskim proizvođačem opreme za kupaonice. 1999. godine Roca Grupi pridružuje se švicarski LAUFEN, osnovan 1892. godine, čiji se proizvodi i dana danas proizvode isključivo na teritoriju Europe, i čija se inovativnost potvrđuje kroz postavljanja standarda i trendova u svijetu kupaonica (viseća školjka, samostojeći umivaonik, visoki pritisak, Porche Design, SaphirKeramik, Save!).

2006. Roca Grupa preuzima tadašnji Inker d.d. Zaprešić​, a ​današnju Roca Croatia d.d. koja kontinuirano povećava svoje kapacitete i proizvodnu ponudu.   

Svi zaposlenici Roca Grupe odražavaju korporativne vrijednosti u svom svakodnevnom radu. Vrednujemo predanost, uslužnost, vođenje primjerom i profesionalnost, te štitimo naše vrijednosti kroz iskrenost, vlastiti integritet, timski rad, ispunjavanje preuzetih obveza, poštivanja drugih  i ulaganje napora za stalna poboljšanja. 

Svaka LAUFEN kolekcija (Alessi, Sonar by Patricia Urquiola, The New Classic by Marcel Wanders, Val by Konstantin Grcic, Laufen Pro by Peter Wirtz, itd.) potpisana je svjetski poznatim dizajnerom.

LAUFEN I ROCA kolekcije prezentirane su u svim renomiranim salonima naših poslovnih partnera diljem Hrvatske, i nude kompletna kupaonska rješenja. Na sajmu SASO 2021. posebno ističemo podžbukne instalacijske sustave, pametne školjke, tuš kade i kade od modernih kompozitnih materijala, kupaonski namještaj  i široku lepezu ponude slavina s naglaskom na dizajn i moderne boje.

Više na: http://www.hr.roca.com/http://www.hr.roca.com/