SASO 2021: Prima. – sponzor sajma SASO 2021

Prima grupa je najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji. Na hrvatskom tržištu, maloprodajni lanac Prima salona namještaja broji 59 prodajnih mjesta, dok ih je u Sjevernoj Makedoniji 8. U naših osam tvornica u Hrvatskoj i inozemstvu proizvodimo namještaj za cjelokupno opremanje doma, apartmana, kuća za odmor, hotela i poslovnih prostora te zapošljavamo više od 2000 zaposlenika.

Naše nove kolekcije usmjerene su na namještaj koji se lako prilagođava potrebama i životnom stilu kupaca te prostornim zahtjevima svakog interijera. Koristimo vrhunske materijale, ekskluzivno dostupne samo za Prima kolekcije. Vlastitom proizvodnjom i razvojem proizvoda kontinuirano osluškujemo potrebe kupaca i pratimo trendove na tržištu. Uz naše nove programe namještaja, pozivamo vas da postanete dizajner svog interijera i aktivno sudjelujete u kreiranju željenog rješenja za svoj dom.

Povodom našeg novog vizualnog identiteta, osmislili smo novu kolekciju LAY- Z koja obuhvaća jastučiće, taburee i vreće za sjedenje. Kolekcija dolazi u tri različita atraktivna uzorka koji su sastavni dio novog Prima izgleda. Zahvaljujući nježnim, pastelnim bojama i upečatljivom dizajnu LAY- Z kolekcija bit će savršen dodatak svakom kutku u domu. Uz novu kolekciju, novitet je i usluga dizajna interijera- proces potpuno prilagođen individualnim potrebama i viziji naših kupaca koji u ponudi mogu pronaći idealno rješenje za svaki interijer, neovisno o stilu i dizajnu doma te veličini budžeta i kvadraturi s kojima raspolažu.

Cjelokupnu ponudu možete pronaći na: https://www.prima-namjestaj.hr/