SASO 2021: Max & Moris partner sajma SASO 2021

Tvrtka Max & Moris partner je 24. Međunarodnog sajma SASO 2021 koji se održava od 10. do 13. studenog 2021. u Spaladium areni. Ove godine posjetiteljima sajma ćemo predstaviti svoje najnovije i najpopularnije proizvode te zanimljive koncepte u dizajnu interijera.

Za sve ljubitelje modernog izgleda interijera pripremili smo EGGER tanke radne ploče od kompaktnog laminata koje osvajaju svojom otpornošću i izuzetnom elegancijom.

Ako želite potpuno elegantan namještaj u mat ili sjaj obradi, tu su EGGER PerfectSense Premium lakirane ploče. Dotaknite ih i uvjerite se u njihov besprijekorni izgled i baršunasti osjećaj pod prstima.

Tražite li topli, tihi i mekani pod za spavaću sobu ili vlagootporni pod za vašu novu kuhinju? Na sajmu ćemo predstaviti EGGER Comfort i GreenTec Design podove koji će vas sigurno oduševiti od prvog koraka.

Sustav podizno-preklopnih okova Blum AVENTOS vam omogućuje veću slobodu kretanja u kuhinji. Posjetite nas i uvjerite se i sami kako otvaranje i zatvaranje preklopa može postati izuzetno jednostavno, lagano i tiho.

Svoj dom i ured pretvorite u moderno dizajniranu oazu uz Damiano Latini proizvode – Giostra pregradne zidove za dijeljenje otvorenih prostora te zidne police Hang Lux koje organiziraju te osvjetljuju vaš kuhinjski radni prostor. 

Trebate praktične izvlačne mehanizme koji će vam uštedjeti prostor? Na sajmu ćemo prezentirati i multifunkcionalna rješenja tvrtke Atim, poput kliznih radnih ploča Snack Top i Sestante koje se pokreću te nude dodatan radni prostor za druženje ili pripremu obroka. 

Kako bi se svi ovi proizvodi pokazali u punom svijetlu, pobrinut će se inovativni rasvjetni uređaji tvrtke Domus Line. Osvijetlite svoj interijer rasvjetom kojapredstavlja najbolju kombinaciju funkcionalnosti i prepoznatljivog talijanskog dizajna.

Posjetite nas na sajmu SASO 2021 od 10. do 13.11.2021. Vidimo se u Spaladium areni!

www.max-moris.hr