SASO 2021-KOCH servisna oprema nudi inteligentna, pametna, praktična te ekonomična rješenja za parkiranje od jednostavnih, tradicionalnih do izvanrednih automatiziranih sustava s čak više od 1000 parkirnih mjesta.

Znate li da je prvu mehaniziranu garažu izradio Henry Ford? I to još davne 1937. godine u Chicagu za potrebe svojih zaposlenika.

Dobra rješenja za mobilnost odredit će kvalitetu života u metropolama budućnosti. Ako želimo oživjeti urbani prostor, moramo ponovno razmisliti o parkiralištu.

I tu Vam mi, kao tvrtka s dugogodišnjim iskustvom, možemo pomoći kod traženja prikladnog rješenja s obzirom na odnos uloženog i dobivenog.

Upotrebom MEHANIZIRANIH PARKIRNIH SISTEMA njemačke tvornice WÖHR čiji smo ovlašteni distributer, smanjit ćete dubinu iskopa te tako smanjiti i troškove izgradnje. Ovakvim suvremenim pristupom osigurat će se dvostruko više parkirnih mjesta na samo jednoj etaži.

Posebno bi željeli istaknuti:

  • SVJETSKI NOVITET – WÖHR Combiparker 560: podzemno, nadzemno ili kombinirano parkiranje na čak 5 etaža
  • AUTO PLATFORMA za osobna vozila – zamjena za klasični teretni lift manjih dimenzija i bez izlazne kućice.
  • HOTEL DUBROVNIK U ZAGREBU – projekt u tijeku: montaža automatske, robotizirane garaže.

Radi se o modelu u kojem korisnik ostavlja vozilo u primopredajnoj prostoriji, a robot dalje odvozi vozilo i smješta ga na određeno mjesto. Ovo je drugi takav projekt u Hrvatskoj kojeg smo vodili od idejnog rješenja do ugradnje i puštanja u pogon.

KOCH servisna oprema nudi inteligentna, pametna, praktična te ekonomična rješenja za parkiranje od jednostavnih, tradicionalnih do izvanrednih automatiziranih sustava s čak više od 1000 parkirnih mjesta.

  • Dugogodišnje iskustvo – od 2005 g. do danas smo izvršili brojne projekte montaža parkirnih sustava na području Luksemburga, Njemačke, Francuske, od kojih je samo na području Norveške ostvareno preko 3.000 parkirnih mjesta.
  • Pouzdanost i kvaliteta – parkirni sistemi koje ugrađujemo podrazumijevaju najviše njemačke standarde tvornice Wöhr.
  • Odgovornost – nudimo servis za cijelog vijeka prodanog proizvoda.

POSEBNI POPUSTI za parkirne sisteme kupljene za vrijeme sajma SASO 2021!

Projektiranje, montaža, servis i održavanje mehaniziranih parkirališta:

Koch servisna oprema d.o.o., 10250 Lučko, Ventilatorska 9

Tel: 01 6527 660, Web: www.koch.hr