SASO 2021-BERNARDA MADRACI I KREVETI KOJI VAM PRUŽAJU OSJEĆAJ DOMA I KAD STE DALEKO OD KUĆE

U dinamičnom tempu života punom stresa, kakvog gotovo svi danas živimo, dobar san jamstvo je očuvanja našeg zdravlja. Važno je da mirno i zdravo spavamo ne samo kod kuće, već i na putovanju. Jedno od najvažnijih iskustava koje gosti hotela odnesu sa sobom jest kvalitetan i miran san pa se s lakoćom može reći kako je krevet najvažniji element u hotelskoj sobi. Svjesni navedenog, u tvrtki Bernarda proizvode krevete i madrace konstrukcijom i dimenzijama potpuno prilagođenim potrebama i željama svakog hotelskog objekta.

Najbolji hotelski krevet je onaj koji pruža osjećaj doma, više nego li sam dom. Za postizanje tog cilja dozvolite nam da vam predstavimo optimalnu kombinaciju madraca i kreveta.

Visoki madrac SuperLux iz Bernarde namijenjen je hotelima s 4 i 5 zvjezdica te apartmanima i kućama za odmor više kategorije. Visine je 25 centimetara (dostupan u izvedbi do 30 cm). Dolazi s negorivom navlakom protkanom Tencel vlaknima s antibakterijskim djelovanjem. Džepićasta opružna jezgra s dva okvira osigurava dodatno bočno ojačanje, koje produžuje vijek trajanja madraca, kod intenzivnijeg sjedenja na rubovima madraca u hotelskoj primjeni.

Krevet Royal zahvaljujući sustavu dvostruke elastičnosti i spiralnim oprugama koje opterećenje preuzimaju na sebe, omogućuje rasterećenje madraca do 30 posto čime se osigurava dugovječnost krevetnog sustava. Može biti izrađen tako da se dva  manja kreveta pomoću spojnica spajaju u bračni. Osim toga, moguće je biranje izgleda uzglavlja, tkanina, oblika i materijala nožica (drvene, PVC ili s kotačićima) i dimenzija.

Kvalitetu Bernarda kreveta i madraca potvrđuje poduža referentna lista renomiranih lanaca hotela u Europi.