SASO 2019: Potpredsjednica za graditeljstvo, promet i veze Hrvatske gospodarske komore Mirjana Čagalj

Poštovani izlagači i posjetitelji 23. međunarodnog sajma SASO

S osobitim vas zadovoljstvom pozdravljam u ime Hrvatske gospodarske komore na 23. međunarodnom specijaliziranom sajmu SASO, značajnom gospodarskom događaju za Split i širu regiju.

Sajam SASO okuplja dionike iz sektora graditeljstva, drvne i metalne industrije, alata i opreme, elektrotehnike, energetike i telekomunikacija, ekologije i komunalne opreme, te je popraćen  bogatim stručnim programom i gospodarskim susretima, a svojim kontinuitetom i rezultatima najbolje svjedoči o potrebi za ovakvom specijaliziranom sajamskom manifestacijom.

Hrvatska gospodarska komora, svjesna važnosti i značaja sajmova, pridaje veliku važnost sajamskoj industriji, te je podržavanje i organiziranje nastupa članica na domaćim i inozemnim sajmovima jedna je od glavnih komorskih aktivnosti.

Na osnovu iskazanog interesa i očigledne potrebe za stalnim dodatnim educiranjem Hrvatska gospodarska komora i ove godine aktivno sudjeluje u pripremi stručnog programa sajma te je suorganizator konferencije o prihvatljivim investicijama u graditeljstvu u okviru 12. Dana građevinara, kao i stručnog skupa u okviru 16. Dana arhitekata na temu nove zakonske legislative, e-Dozvola i učinkovitost u primjeni.

Nadamo se da će se među brojnim kvalitetnim izlagačima na sajmu, uz postojeće, naći i budući nosioci znakova hrvatske kvalitete, ”Izvorno hrvatsko” i ”Hrvatska kvaliteta”, koji Hrvatska gospodarska komora dodjeljuje više od dvadeset godina s ciljem stvaranja vizualnog identiteta kvalitete hrvatskih proizvoda i usluga temeljenih na dugogodišnjem iskustvu i znanjima te razvojno-istraživačkom radu, invenciji, kreaciji i tradiciji.

Organizatoru želim još jednu uspješnu manifestaciju, a svim izlagačima i njihovim poslovnim partnerima što više kontakata i sklopljenih poslova.

https://www.hgk.hr/