SASO 2019: Max & Moris partner je 23. međunarodnog sajma SASO 2019!

Tvrtka Max & Moris partner je ovogodišnjeg 23. međunarodnog sajma SASO 2019 koji će se održati od 23. do 26. 10. 2019. godine u splitskoj Spaladium areni.

Max & Moris d.o.o. utemeljen je 1990. godine u Splitu i od samih je početaka vođen idejom da stolarima, arhitektima i projektantima pruži kompletnu uslugu i komponente za izradu namještaja, što ga čini začetnikom takve ideje na ovim prostorima i šire.

Kontinuiranim unapređivanjem tehnološke opremljenosti, usavršavanjem kadra i dugogodišnjim ispunjavanjem visokih očekivanja svojih klijenata, kroz turbulentna vremena i sve oštriju konkurenciju, tvrtka je prerasla u pravi centar koji danas zapošljava oko stotinu djelatnika te raspolaže prodajnim, skladišnim i proizvodnim prostorima površine preko 9.000 m2.

SASO je najznačajniji sajam za graditeljstvo, drvnu i metalnu industriju, alate i opremu, elektrotehniku i energetiku te obrtništvo i malu privredu koji se održava u vrijeme neposredno nakon završetka još jedne uspješne turističke sezone, kada cijeli turistički sektor započinje s pripremama za sljedeću, odnosno planira gradnju, renoviranje i ulaganja u turističke objekte.

Više informacija o našem partneru na http://max-moris.hr/.