SASO 2019: Konferencija o prihvatljivim investicijama u graditeljstvu

“Konferencija o prihvatljivim investicijama u graditeljstvu”, u suorganizaciji s Hrvatskom gospodarskom komorom, održat će se u okviru 23. međunarodnog sajma SASO 2019, u četvrtak, 24. listopada u Konferencijskoj dvorani Spaladium arene s početkom u 12:00 sati.

Na konferenciji će se raspravljati o prihvatljivim investicijama u proizvodnji asfalta (Nikša Musulin, Pomgrad i Josip Kuzmanić, Strabag), izdavanju građevinskih dozvola primjenom novih odredbi i sustava e-Dozvola u Splitsko-dalmatinskoj županiji (Mario Radevenjić, pročelnik UO za graditeljstvo i prostorno uređenje SDŽ) i o sanaciji otpada i zatvaranju  odlagališta Karepovac (Jurica Vojnović, pročelnik Službe za izgradnju i upravljanje razvojnim projektima Grada Splita).

U sklopu konferencije održat će se prezentacija tematike o energetskojobnovi i pametnom, kružnom gospodarenju prostorom i građevinama (Mate Grabovac, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja i Ana Markus, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije).

Moderator konferencije je Mladen Buljan, HGK Županijska komora Split.

Preuzmite program konferencije