SASO 2019: Čuvamo okoliš i koristimo biološki razgradive vrećice!

Po prvi puta sajam SASO će za potrebe održavanja i čišćenja, tijekom sva četiri dana trajanja, koristiti biološki razgradive vrećice i time dati doprinos smanjenju zagađenja plastikom kopna i mora koje doseže alarmantne razmjere te očuvanju okoliša.

Danas je već globalno prepoznato da nas ambalaža i proizvodi od plastike, pogotovo oni za jednokratnu uporabu, svakim danom sve više guraju u ekološku katastrofu. Stoga, sajam SASO kao najveći gospodarski skup u regiji, želi svojim primjerom pokazati da je zaokret u pogledu ekologije i zaštite okoliša nužan i itekako moguć. 

U suradnji s tvrtkom Bio eko sistem d.o.o iz Vukovara, koja je ujedno i izlagač na sajmu SASO 2019, sklopili smo dogovor za donaciju biološki razgradivih vreća i vrećica za potrebe sajma. 

Svi koševi i ostale posude za otpad će sadržavati biološki razgradivu vrećicu, koja će se prazniti zajedno sa sadržajem te će se na taj način izlagačima, posjetiteljima i široj javnosti poslati poruka da postoji ekološki prihvatljivo rješenje koje nam je dostupno i poreporučljivo. 

Tvrtka Bio eko sistem d.o.o, osim biološki razgradivih vreća i vrećica u svom asortimanu ima i niz drugih, također biološki razgradivih proizvoda, koje će posjetitelji sajma SASO 2019 moći i vidjeti na njihovom štandu. 

Vidimo se u Splitu! 

www.bioekosistem.hr