SASO 2018, Parklio, Amplifico

SASO 2018: Zlato za Amplificov “Parklio” – pametnu parking barijeru

Pametna parking barijera “Parklio” koju je prvi put široj javnosti na ovim prostorima tvrtka Amplifico službeno predstavila kao izlagač na 23. Međunarodnom sajmu GAST 2018 u Splitu, na nedavnoj 16. međunarodnoj izložbi inovacija ARCA osvojila je vrijedno priznanje – zlatnu medalju! “Parklio” će splitska publika imati prilike vidjeti i na ovogodišnjem 22. međunarodnom sajmu SASO 2018.

Kako pojašnjavaju iz tvrtke Amplifico, “Parklio” je pametna parking barijera koja se kontrolira putem pametnog telefona, čuva vlasnikovo parking mjesto i omogućava dijeljenje ključa među korisnicima. To je ujedno i najbolji način vlasničke zaštite parking mjesta te njegova dijeljenja s članovima obitelji ili gostima koristeći besplatnu “Parklio” aplikaciju. Sve što je potrebno napraviti je pričvrstiti “Parklio” za tlo vijcima koji dolaze u pakiranju i parking mjesto je u potpunosti zaštićeno od nedozvoljenih i nepoželjnih uzurpacija.

Tvrtka Amplifico, iza koje stoji tim iznimno mladih i talentiranih ljudi, svoj put prema vrhu započela je u solinskom Poduzetničkom inkubatoru, a svoj “Parklio” već sada izvoze u desetak zemlja Europske unije.

https://parklio.com/