SASO 2018. Andro Krstulović Opara

SASO 2018: Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara

Poštovani organizatori i izlagači,

cijenjeni posjetitelji,

zadovoljstvo je pozdraviti Vas na 22. međunarodnom sajmu SASO 2018. u Splitu.

Grad Split podupire manifestacije koje svojim dugogodišnjim kontinuitetom održavanja i prepoznatljivošću doprinose razvoju gospodarstva.

Jedna od takvih manifestacija je i međunarodni sajam SASO koji se već 22 godine tradicionalno održava u gradu Splitu i koji je postao kvalitetno i nezaobilazno mjesto susreta proizvođača, posjetitelja, malih i srednjih tvrtki, arhitekata, inženjera i investitora.

Sajam SASO je jedan od najznačajnijih hrvatskih sajmova iz područja graditeljstva, drvne i metalne industrije, alata i opreme, elektrotehnike, energetike i elektronike, obrtništva i malog gospodarstva te predstavlja relevantan gospodarski događaj koji nedvojbeno ima izravan i pozitivan utjecaj na promociju i pozicioniranje grada Splita kao važnog gospodarskog i investicijskog središta.

Također, ovaj specijalizirani sajam predstavlja i razlog više za posjet našem gradu izvan ljetnih mjeseci i time pridonosi zajedničkom cilju produljenja turističke sezone.

Sve je više razloga za posjet Splitu, a kvalitetno organizirani, bogati i sadržajni sajmovi, svakako su jedan od njih.

Uz čestitke organizatoru i želje da Sajam bude uspješan sa svih aspekata, svim izlagačima i posjetiteljima želim uspješne i ugodne sajamske dane, a gostima dobrodošlicu i ugodan boravak u Splitu.

GRADONAČELNIK

Andro Krstulović Opara