SASO 2018, Belina

SASO 2018: Belina bilježi veliki broj upita za njihove proizvode

Tvrtka Belina na SASO 2018 izlaže proizvode za zaštitu od sunca, a inače ima vrlo širok portfelj – bavi se uređenjem prodajnih prostora te izradom i montažom raznih komunikacijskih alata za indor i outdoor marketing što znači brending prodajnih prostora izvana i iznutra.

Prema riječima izvršnog direktora za komercijalne i pravne poslove Tomislava Fučkara, Belina radi razne vrste šatora, od industrijskih skladišnih do vojnih po NATO standardima i oslikavanje voznih parkova, a ono po čemu su najpoznatiji u Hrvatskoj su Belina kamionske cerade čime je tvrtka i počela s radom prije 36 godina. Danas je taj prodajno-proizvodni portfelj narastao vrlo, vrlo široko.

– Imali smo jako velik broj upita i vrlo konkretnih upita gdje ljudi očigledno dolaze s konkretnim pitanjima, neki imaju fotografije svojih budućih projekata i kako bi htjeli da izgleda njihov budući proizvod kojeg su došli pogledati. Bilo bi bolje da možda ima malo više potencijalnih kupaca iz korporativnog svijeta, da to bude “business to business”. Imamo dojam da je ovdje više segment “be to see”, ali, kažem, postoje vrlo lijepi, potencijalni projekti, istaknuo je Fučkar.

http://www.belina.hr/