saso 2017

Na SASO 2017 realizirani poslovni u vrijednosti 119 milijuna eura!

Ovogodišnjii 21. međunarodni sajam SASO 2017, koji se održavao u Splitu od 25. do 28. listopada, nadmašio je očekivanja kako izlagača, tako i organizatora, tvrtke Sajam Split.  Sajam SASO 2017 okupio je 726 brendova izlagača i suizlagača iz šest zemalja europskih zemalja. Tijekom četiri radna dana, sajam je posjetilo više tisuća posjetitelja s cijelog područja Hrvatske, a zabilježen je i veći broj organiziranih, skupnih posjeta poput dolaska investitora 300 stambenih jedinica.

Procjenjuje se da vrijednost sklopljenih poslova iznosi 119 milijuna eura, što predstavlja još jednu potvrdu da se sajmovi, nakon svjetske gospodarske krize, bilježeći kontinuirani rast posljednjih godina, vraćaju na mjesto koje im pripada te ponovno postaju nezaobilazna mjesta susreta gospodarstvenika i sklapanja unosnih poslova. Također,  potvrđeno je i da, usprkos razvoju komunikacijskih tehnologija, osobni kontakt i razgovor ništa ne može zamijeniti.

SASO 2017 održan pod radnim naslovom “Obnova objekata od temelja do krova” jer je ovo vrijeme neposredno nakon rekordne turističke sezone i ostvarenih prihoda te planiranja novih investicija u turizam. Stoga je i ovogodišnji sajamski novitet – Sajam bazena i bazenske opreme, zabilježio izniman interes posjetitelja i djelatnika u turizmu jer kuće za odmor s bazenom ne samo da podižu kategoriju, a time i cijenu smještaja, već bilježe i veću popunjenost izvan sezone.

Izlagači su također izrazili zadovoljstvo prodajom i ugovorenim poslovima. O tome više na https://www.facebook.com/Sajam-Split-508583982631855/ i www.sasofair.com.

Zahvaljujemo partneru sajma SASO 2017 – tvrtki Max&Moris, generalnom sponzoru, tvrtki Mapei, te našim vjernim pokoroviteljima i medijskim pokroviteljima.

Vidimo se i dogodine, na 22. međunarodnom sajmu SASO 2018 od 24. do 27. 10. 2018 godine!