SASO 2017, Mirjana Čagalj

SASO 2017: Mirjana Čagalj, v.d. predsjednice Županijske komore Split

Poštovani izlagači i posjetitelji 21. međunarodnog sajma SASO,

s osobitim vas zadovoljstvom pozdravljam u ime Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Split na 21. međunarodnom specijaliziranom sajmu SASO.

Poticanje sajamskih aktivnosti te sudjelovanja hrvatskih tvrtki na domaćim i inozemnim sajmovima, kroz organizaciju i sufinanciranje njihovih nastupa, jedna je od prepoznatljivijih aktivnosti Hrvatske gospodarske komore. Naime, svjedoci smo da sajmovi i neposredni kontakti gospodarstvenika, unatoč brzom razvoju suvremenih oblika komunikacije, ne samo da nisu izgubili na važnosti nego se pokazuju nezamjenjivima.

Sajam SASO, koji je ušao u treće desetljeće održavanja, svojim kontinuitetom i rezultatima najbolje svjedoči o potrebi za ovakvom specijaliziranom sajamskom manifestacijom namijenjenoj sektorima graditeljstva, drvne i metalne industrije, alata i opreme, elektrotehnike, energetike i telekomunikacija.

HGK Županijska komora Split posebno doprinosi stručnom programu sajma, iz godine u godinu sve bogatijem i atraktivnijem prvenstveno poslovnim posjetiteljima, kao platformi za  razmatranje stručnih tema, iznošenje inovativnih rješenja te poslovne susrete. Splitska komora je i ove godine, kao i svih jedanaest prethodnih koliko se održava Energetski summit na SASO-u, sudjelovala u oblikovanju njegova programa, suorganizator je okruglog stola ”Tradicija gradnje nebodera u Splitu” u okviru 14. Dana arhitekata, te edukacije i tribine ”Poslovi u građevinarstvu” u sklopu 10. Dana građevinara.

I ovom prilikom pozivamo vas da sudjelujete na navedenim događanjima, na kojima će se raspravljati o važnim i aktualnim pitanjima u energetici, građevinarstvu i arhitekturi.

Također se nadamo da će se među brojnim kvalitetnim izlagačima na sajmu, uz postojeće  naći i budući nosioci znakova hrvatske kvalitete, ”Izvorno hrvatsko” i ”Hrvatska kvaliteta”, putem kojih Komora nastoji pomoći domaćim tvrtkama i proizvođačima na način da se indentificira i vizualno označi najkvalitetnije u hrvatskom gospodarstvu i to ponudi svijetu.

Organizatoru sajma, svim njegovim sudionicima, te posebno svim našim članicama i poslovnim partnerima želimo puno poslovnog uspjeha!