Sajam Split na Međunarodnoj konferenciji “Sajamska industrija – disruptor or disruptee?”

Sajam Split, kao organizator sajmova SASO i GAST, sudjelovat će na Međunarodnoj konferenciji “Sajamska industrija – disruptor or disruptee?” koja će se u povodu 110. obljetnice rada Zagrebačkog velesajma i obilježavanja Svjetskog dana sajamske industrije “Global Exibitions Day” održati 5. lipnja 2019. godine u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.

Predstavnici Sajma Split na konferenciji će sudjelovati na panelu “Sajmovi kao održivi turistički proizvod i brend” na kojem će se raspravljati o prilikama, izazovima i benefitima sajamske industrije za destinaciju i njezin razvoj u  kontekstu brendiranja destinacija, organizacija specijaliziranih sajmova i posebnih događanja, poput sajmova automobilske industrije, nautike, mode i ljepote.

Međunarodna konferencija “Sajamska industrija – disruptor or disruptee?” je organizirana s ciljem definiranja utjecaja sajmova i evenata u novoj poslovnoj stvarnosti međupovezanih ekonomija, iskorištavanja potencijala sajamske industrije kao izvozne, investicijske i komunikacijske platforme u realnoj virtualnoj areni, isticanja multiplikatorskih efekata i značaja brendiranja destinacije te podjele novih znanja i uvida o transformaciji industrije u doba digitalizacije.

Više o konferenciji