Rattan Sedia na SASO 2018 – proizvodnja pletenog namještaja, pergola tendi i WPC profila

Rattan Sedia predstavlja jednu od vodećih kompanija za opremanje ugostiteljskih objekata i privatnih domova u regiji, s proizvodima namijenjenim za vanjsku upotrebu.

Na predstojećem sajmu u Splitu, Rattan Sedia će izlagati pleteni namještaj, tendu, WPC podove, sistem zastakljenja, plažni program i druge srodne proizvode. Pleteni namještaj spada u proizvode po kojoj je ova tvrtka prepoznata, čemu u prilog ide i činjenica da pripadaju samom vrhu u ovoj djelatnosti. Jedinstven i upečatljiv dizajn, udobnost i istinska elegancija samo su neke od karakteristika ovog namještaja. Namještaj je u potpunosti otporan na sve vremenske uvjete, što ga čini idealnim proizvodom za ljetne i/ili zimske vrtove ugostiteljskih objekata i privatnih domova. Svi proizvodi iz ponude mogu se prilagoditi željama potencijalnih kupaca, prvenstveno kada je riječ o dimenzijama, boji i kombinaciji modela.

Pergola tenda će također biti jedan od proizvoda koji će biti prezentiran, zajedno sa WPC podom, drveno-plastičnim kompozitom namijenjenim primarno za vanjsku upotrebu, te kliznim sistemom zastakljenja, koji je imanentan ugostiteljskim objektima. Na Rattan Sedia štandu moći će se pronaći i plažni program, poput ležaljki i suncobrana.

Posebna pažnja biti će posvećena novoj kolekciji Cordini. Riječ je o namještaju koji je opleten visokokvalitetnim trakama od polipropilenskih vlakana. Dizajn po uzoru na svjetske trendove sasvim će sigurno privući pažnju i onih najzahtjevnijih ugostitelja i ljubitelja kvalitetnog namještaja. Vrijedi spomenuti kako Rattan Sedia ima svoje salone i predstavništva u Hrvatskoj (Zagreb), Bosni i Hercegovini (Brčko i Mostar), Srbiji (Beograd) i Crnoj Gori (Kotor). Posjeduje certifikate ISO standarda, SGS i CE oznaka, te je dobitnik mnogobrojnih medalja i plaketa za dizajn i kvalitetu proizvoda. Već nekoliko godina unazad svoje proizvode prodaje i izvan regije, a samo u toku godine ostvarila je izvoz u Austriju, Italiju, Švicarsku, Njemačku, Švedsku, Češku…

Rattan Sedia će na sajmu u Splitu imati popust od 20% na sve proizvode.

http://www.rattansedia.com