Prvih 20 godina Međunarodnog sajma SASO

S jasno definiranom misijom i vizijom, Međunarodni sajam SASO svoju je priču prije 20 godina započeo skromno, kao sajam alata i opreme, graditeljstva i drvne industrije, a tijekom godina obuhvatio je i niz novih, specijaliziranih sajmova. Svoj svoj jubilarni 20. rođendan SASO 2016 ponosno slavi s reputacijom mjesta važnih gospodarskih susreta, koje je kvalitetom svojih izložaka i stručnim programom konferencija i prezentacija, odavno je prestalo biti samo sajam, već se u regionalnim poslovnim krugovima doživljava kao gospodarski događaj najvišeg značaja. U prilog tome idu podaci da 75% posjetitelja ima moć odlučivanja te da dosadašnja vrijednost izložbenih eksponata iznosi 1,1 milijardu eura.

Međunarodni sajam SASO, kao živahni i perspektivni dvadesetogodišnjak – prošavši “tinejdžerske” godine koje je obilježila svjetska gospodarska kriza i kojom je sajamska industrija posebno bila pogođena – danas okuplja vodeće tvrtke iz graditeljstva, drvne i metalne industrije, alata i opreme, elektrotehnike, energetike i telekomunikacija i kumulira novi poslovni potencijal, a ujedno predstavlja i mogućnost sudjelovanja brojnih izlagača u profesionalnoj medijskoj kampanji.

U svojih prvih 20. godina, SASO je postao i nezaobilazno mjesto sklapanja novih poslova, prostor gdje struka susreće gospodarstvo te prilika za susret gospodarstvenika s donositeljima odluka koje se odnose na ciljane skupine i prodajne kanale. SASO je i izvrsna prilika za unaprjeđenje poslovnih kontakata s postojećim klijentima kao i pronalazak drugih kroz ugovaranje novih poslova.