PRVI TREPTAČ na SASO 2018 – prometna signalizacija i oprema ceste

PRVI TREPTAČ d.o.o. je tvrtka koja se bavi izradom,isporukom i montažom prometne vertikalne i horizontalne signalizacije te opremom cesta.Tvrtka ima stalno zaposlenih 30-ak kvalificiranih osoba, samostalnu proizvodnju i obradu lima i željeza(kao gotovi proizvodi limovi za prometne znakove,pješačke ograde,table…) te izradu,ugradnju i montažu folija,naljepnica,plakata…

Tvrtka se također bavi održavanjem cesta kako u zimskim tako i u cjelogodišnjim uvjetima te osiguranju radova na cesti putem projekata i privremenih regulacija prometa.U svom vlasništvu posjeduje kompletnu tehniku za održavanje cesta (ralice,kombinirke,mješalice,kosilice za travu,automatske škare za granje,auto dizalice,auto korpe…).

Dugogodišnjim djelovanjem na području RH razvili smo suvremene tehnologije za postavljanje odbojnih ograda te kao zastupnici velike Europske tvrtke na području RH vršimo montažu i demontažu svih vrsta odbojnih ograda koje su standardizirane prema Europskim normativima.

Također u svojoj ponudi nudimo i horizontalnu signalizaciju koju djelimo na kišne linije i trajne linije odnosno hladnu plastiku koju apliciramo strojno ili ručno na traženu podlogu.

Naš centar za semafore djeluje već dugi niz godina na raznim križanjima u RH koje svakodnevno razvijamo s našim kooperantskim tvrtkama, te u svakom trenutku možemo odgovoriti na najzahtjevnije upite od naših kupaca ili korisnika.

Proteklih godina pozicionirali smo se na području LED javne rasvjete s našom kooperantskom tvrtkom koja ima svoj jedinstven proizvod koji nudi visoke uštede i bolju osvjetljenost javnih površina.

Za sve informacije obrati te nam se na info@prvitreptac.hr i u najkraćem mogućem vremenskom periodu dobit će te sve potrebne informacije za Vaše upite.

Očekujemo Vas na SASO sajmu 2018.godine.

http://www.prvitreptac.hr