PRVI TREPTAČ, generalni sponzor sajma SASO 2019: Najsuvremenija i najsigurnija prometna signalizacija

Tvrtka Prvi treptač d.o.o. sa sjedištem u Splitu, bavi se izradom, isporukom i montažom prometne vertikalne i horizontalne signalizacije, kao i opremom cesta. Prvi treptač zapošljava 30-ak kvalificiranih osoba, u svom sastavu ima samostalnu proizvodnju i obradu lima i željeza (gotovi proizvodi: limovi za prometne znakove, pješačke ograde, table…) te izradu, ugradnju i montažu folija, naljepnica, plakata…

Uz sve navedeno, Prvi treptač se bavi i održavanjem cesta, kako u zimskim tako i u cjelogodišnjim uvjetima te osiguranju radova na cesti prilikom izvedbe raznih infrastrukturnih projekata koji zahtijevaju privremenu regulaciju prometa. U svom vlasništvu posjeduje kompletnu tehniku za održavanje cesta (ralice, kombinirke, mješalice, kosilice za travu, automatske škare za granje, auto dizalice, auto korpe…).

Dugogodišnjim djelovanjem na području RH razvili smo suvremene tehnologije za postavljanje odbojnih ograda te kao zastupnici velike Europske tvrtke na području RH obavljamo montažu i demontažu svih vrsta odbojnih ograda koje su standardizirane prema europskim normativima.

Također, u svojoj ponudi nudimo i horizontalnu signalizaciju koju djelimo na kišne linije i trajne linije, odnosno na hladnu plastiku koju apliciramo strojno ili ručno na traženu podlogu.

Naš Centar za semafore djeluje već dugi niz godina na raznim križanjima u RH koje svakodnevno razvijamo s našim kooperantskim tvrtkama te u svakom trenutku možemo odgovoriti na najzahtjevnije upite naših kupaca ili korisnika.

Proteklih godina unaprijedili smo svoje poslovanje u području LED javne rasvjete s našom kooperantskom tvrtkom svojim jedinstvenim proizvodom nudi visoke uštede i bolju osvjetljenost javnih površina.

Za sve informacije obrati te nam se na info@prvitreptac.hr i u najkraćem mogućem vremenskom periodu dobit će te sve potrebne informacije za Vaše upite.

Očekujemo Vas na sajmu SASO!

Vaš Prvi treptač