Proizvodnja Javor na SASO 2017: Vrata koja pristaju svakom interijeru

sajam SASO 2017, proizvodnja JavorNije se teško složiti s činjenicom da su vrata bitan element interijera koji doprinosi stvaranju ukupnog dojma o prostoru i zato ih je potrebno odabrati s posebnom pažnjom. Iz tvrtke Proizvodnja Javor savjetuju kako je unutarnja vrata, prilikom njihova odabira i kupnje, potrebno prilagoditi tipu prostorija koje razdvajaju, kako oblikom, sustavom otvaranja i zatvaranja, tako i materijalom od kojeg su izrađena.

Kako bi što bolje predočili izgled i ponudu unutarnjih vrata, Proizvodnja Javor d.o.o.  ove godine će na SASO 2017 izložiti tipove vrata koji pristaju svakom interijeru.

Koji stil vrata odabrati?

Odabir vrata ovisi o stilu koji prevladava u prostoru, bilo da je riječ o poslovnom ili stambenom prostoru.

Primjerice, kako kažu u Proizvodnji Javor, moderan izgled vrata postiže se lakiranjem u mat ili visokom sjaju, ali i prirodnim furnirima s dodatkom utora ili aluminijskih lajsni. Izgled tradicionalnih/stilskih vrata, koja također imaju u svojoj ponudi, postiže se s izbočenim ili ravnim ukladama.

O tvrtki Proizvodnja Javor

Proizvodnja Javor d.o.o. bavi se izradom unutarnje stolarije. Dugogodišnjim radom i prisutnošću na tržištu prepoznati su kvalitetom proizvoda, brzim rokovima izrade i ugradnje.

U ponudi Proizvodnje Javor je velik asortiman vrata sa širokim spektrom usluga:

– Asortiman vrata: furnirana, ostakljena, stilska, lakirana, klizna.

– Usluge: izmjere, prijevoz, ugradnja.

– Atesti:

  • zvučni 32-42 dB,
  • protudimni,
  • vatrootporni T-30.

Posjetite nas na sajmu SASO, iskoristite popuste i besplatno se savjetujte koja vrata najbolje pristaju Vašem interijeru!

http://javor-patkovac.hr/