PRIMA NAMJEŠTAJ na SAJMU SASO 2019- premijerno predstavljanje nove kolekcije za 2020. godinu

Vodeći hrvatski proizvođač namještaja, Prima grupa, premijerno predstavlja na sajmu SASO dio svoje nove bogate kolekcije za 2020. godinu.

U novoj kolekciji posebnu pažnju plijene inovativna rješenja iz segmenta modularnog tapeciranog namještaja, a modularnost se primjenjuje i na linije regala, predsoblja, kupaonskog namještaja te programe spavaćih soba. Ovim visokofunkcionalnim rješenjima krajnjem korisniku omogućeno je da u cijelosti iskoristi svaki centimetar raspoloživog prostora kombinirajući niz različitih modula.

Moderne linije i vrhunski materijali odlikuju i novu kolekciju kuhinja po mjeri koja se lako oblikuje uz stručno savjetovanje i besplatno 3D planiranje u svim Prima salonima. Primine kuhinje savršeno nadopunjuju noviteti iz blagovaonskog programa koji bojama i materijalima stilski zaokružuju svaki interijer.

Na sajmu predstavljamo i COCO maison, nizozemski brand dekoracija za dom, ekskluzivno dostupan u odabranim Priminim salonima. COCO maison obuhvaća dekoracije za dom i zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe te mali komadni namještaj pa se sada u Primi dom može opremiti do najsitnijeg detalja. Kolekciju ovih dodataka kreira tim nizozemskih dizajnera koji prate trendove tržišta i uvijek iznenađuju novitetima i modernim dizajnom. Coco maison dekoracije odabrane su jer savršeno odgovaraju Priminoj premium kolekciji namještaja koja se ističe funkcionalnošću, suvremenim dizajnom i pažljivo odabranim kombinacijama materijala.

Posebna sajamska ušteda od minimalno 30% na sav namještaj od 23. do 26. listopada vrijedi u Priminom salonu u Splitu (Solinska ulica 84).

https://www.prima-commerce.hr/