Prima na SASO 2019: Premijera kolekcije za 2020. godinu – Opremite dom do najsitnijih detalja

Jedan od vodećih hrvatski proizvođača namještaja Prima Grupa, osnovana je  kao privatna inicijativa 1995. godine. Proizvodnju ima i u šest tvornica od kojih su dvije tvornice tapecirinag namještaja u susjednoj Bosni i Hercegovini.  Osim tvornica  tapeciranog  namještaja,  ima dvije tvornice proizvoda za opremanje stanova i kuća , tvornicu  namještaja od punog drva, a nedavno je u Brestovcu otvorena  najsuvremenija  tvornica madraca.

Prima Grupa  ima  razgranatu maloprodajnu mrežu,  koja uključuje 58  prodajno izložbenih salona u Hrvatskoj te sedam u u Makedoniji. Osim Hrvatske i okolnih zemalja,  gotove proizvode izvozi diljem Europske  Unije . Tako linije namještaja izvozi u Njemačku, Austriju, Francusku, Veliku Britaniju, Švicarsku, Švedska, Norveška, Češka, Slovačka, Slovenija, Bugarska … Misija Prima Grupe, je ostati pouzdan strateški partner i vodeći dobavljač i proizvođač koji je uvijek ukorak sa stilovima, proizvodnim tehnologijama i trendovima. Prima Grupa trenutačno zapošljava više od  2000 radnika.

„Kako mi imamo vlastitu proizvodnju možemo priuštiti i to da prilagodimo vlastitu ponudu zahtjevima velikih hotelskih kuća. Njihovi zahtjevi se razlikuju od maloprodajnih a kako mi pratimo trendove i samim tim poznajemo potrebe tržišta, možemo se prilagoditi na način da opremimo veće hotele.Možemo opremiti cijeli dom kao i  turističke objekte svih veličina i kategorija . Vršimo besplatnu izmjeru koja je besplatna i na otocima. Odlično smo raspoređeni sa prodajnim salonima a naš kupac može kupiti namještaj u nekom salonu i dobiti isporuku u nekom drugom gradu. Za vrijeme trajanja Sajma SASO  naši kupci  imaju  posebnu sajamsku ušteda od minimalno 30 posto. Dakle popust  na kompletan namještaj od 23. do 26. listopada vrijedi u Priminom salonu u Splitu na adresi Solinska ulica br. 84.“, napominje Lidija Nujić iz marketinga Prima Grupe.

Na sajmu SASO  Prima grupa, premijerno predstavlja dio svoje nove bogate kolekcije za 2020. godinu. Premijerno predstavlja  i COCO maison, nizozemski brand dekoracija za dom, ekskluzivno dostupan u odabranim Priminim salonima. COCO maison obuhvaća dekoracije za dom i zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe te mali komadni namještaj. „To nam omogućuje da sada možemo opremiti dom do najsitnijeg detalja. Kolekciju ovih dodataka kreira tim nizozemskih dizajnera, koji prate trendove tržišta i uvijek iznenađuju novitetima i modernim dizajnom. Coco maison dekoracije odabrane su jer savršeno odgovaraju Priminoj premium kolekciji namještaja koja se ističe funkcionalnošću, suvremenim dizajnom i pažljivo odabranim kombinacijama materijala.“, pojasnila je Lidija Nujić.

Izložbeni namještaj koji posjetitelji sajma mogu vidjeti na izložbenom prostoru, osmišljen je dizajniran i proizveden u Primi. Prima ima vlastite dizajnere koji svaku novu kolekciju usklađuju sa najnovijim svjetskim trendovima i naravno zahtjevima kupaca.

„U novoj kolekciji posebnu pažnju plijene inovativna rješenja iz segmenta modularnog tapeciranog namještaja, a modularnost se primjenjuje i na linije regala, predsoblja, kupaonskog namještaja te programe spavaćih soba. Ovim visokofunkcionalnim rješenjima krajnjem korisniku omogućeno je da u cijelosti iskoristi svaki centimetar raspoloživog prostora kombinirajući niz različitih modula. Moderne linije i vrhunski materijali odlikuju i novu kolekciju kuhinja po mjeri koja se lako oblikuje uz stručno savjetovanje i besplatno 3D planiranje u svim Prima salonima. Primine kuhinje savršeno nadopunjuju noviteti iz blagovaonskog programa koji bojama i materijalima stilski zaokružuju svaki interijer.“, naglasila je Lidija Nujić.

Prima