Prima, generalni sponzor sajma SASO 2021: Nova usluga – dizajn interijera u PRIMA salonima!

Što ova usluga znači za PRIMA kupce?

Usluga dizajna interijera je proces potpuno prilagođen individualnim potrebama i viziji naših kupaca koji u ponudi mogu pronaći idealno rješenje za svaki interijer, neovisno o stilu i dizajnu doma te veličini budžeta i kvadraturi s kojima raspolažu.

https://www.youtube.com/embed/g2QRIWnLnHE

Opremanje interijera

Tko provodi uslugu dizajna interijera?

Naši specijalisti za dizajn interijera u potpunosti će se posvetiti vašim potrebama i željama, prenijeti vašu viziju interijera u idejno rješenje, a potom kreirati dom po vašoj mjeri.

Opremanje interijera

Što usluga obuhvaća i koja joj je cijena?

Proces usluge raspoređen je u dva dijela:

 • prvi dio kreće od dogovaranja usluge, slijedi izmjera prostora i savjetovanje oko odabira boja obloga (zidova i podova), renderiranje te dekoriranje odnosno stvaranje individualnog idejnog rješenja uređenja prostora. Naplaćuje se po cijeni od 20 kn/m² prostora. Ako se odlučite nastaviti s procesom, za kupnju proizvoda u vrijednosti iznad 30.000,00 kn vrijednost računa umanjuje se za iznos usluge dizajna interijera.
 • drugi dio obuhvaća realizaciju cijelog projekta – od narudžbe, preko nadzora dostave i montaže te dekoriranja. 

U dogovoru sa specijalistom, uslugu je moguće platiti i putem webshopa klikom na Dizajn interijera.

Opremanje interijera
Opremanje interijera
Opremanje interijera

Kako naručiti uslugu?

Proces dizajna interijera sastoji se od nekoliko jednostavnih koraka:

 • KONTAKT SALONA

Ako ste zainteresirani za uslugu, javite nam se putem mail adrese: dizajn.interijera@prima-namjestaj.hr ili popunite kontakt obrazac te odabirom usluge dizajna interijera u padajućem izborniku ukratko opišite prostor koji biste voljeli dizajnirati (svrha, kvadratura, specifičnosti, itd.), uz navođenje najbližeg PRIMA salona u kojem bi se održao sastanak.

 • UPOZNAVANJE

Pri posjeti najbližem PRIMA salonu koji pruža ovu uslugu, odabrani specijalist za dizajn interijera preuzima vaš projekt te vas upoznaje sa svim narednim koracima usluge. Od tog trena, specijalist je vaš glavni i jedini kontakt u realizaciji cijelog projekta.

Konzultacije u našoj poslovnici potrebne su kako bismo vas proveli kroz našu bogatu ponudu namještaja i dekoracija te uz vaše smjernice kreirali najbolje idejno rješenje za interijer.

 • DOGOVARANJE USLUGE

Specijalist vam izlaže sve korake projekta te vas upoznaje s cijenom cijele usluge.

 • IZLAZAK NA TEREN I IZMJERA

PRIMA specijalist za uređenje interijera dolazi na lokaciju vašeg prostora, obilazi eksterijer kako bi stekao cjelokupni dojam objekta i okoline te prikuplja točne mjere interijera, bilježi položaj instalacija i provjerava pojedinosti izgradnje. Sve su ovo ključne informacije o kojima vodimo računa prilikom prijedloga dizajna interijera kako bismo zadovoljili sve vaše želje i potrebe.

 • PRIJEDLOG IDEJNOG RJEŠENJA

Nakon detaljne izmjere prostora, specijalist za dizajn interijera izrađuje prijedlog rješenja u skladu s vašim napomenama. Rješenje se izrađuje u 3D CAD sustavu koji omogućuju 3D prikaz i prostorni plan namještaja i dekoracija. Svu dokumentaciju predloženog rješenja dobivate u salonu uz popis odabranih proizvoda te se naplaćuje 20kn/m².

 • NARUDŽBA

Kada potvrdite idejno rješenje te odlučite nastaviti s uslugom, specijalist naručuje odabrani namještaj i dekoracije i pokreće proces proizvodnje.

 • NADZOR DOSTAVE I MONTAŽE

Kako ne biste morali voditi brigu o ispravnoj isporuci, specijalist će nadzirati dostavu i montažu te će pratiti dogovoreni 3D prikaz i popis proizvoda. Naš tim stručnih montažera dolazi na lokaciju s idejnim rješenjem i svim naručenim proizvodima te najbolji dio usluge počinje. Od detaljnog 3D plana i prikaza na papiru do potpuno opremljenog životnog prostora po vašoj mjeri, PRIMA vam uslugom dizajna interijera nudi kvalitetan život sa stilom. Usluge dostave i montaže se dodatno naplaćuju.

 • DEKORIRANJE

Unutar usluge, specijalist vam nudi i dekoriranje prostora COCO maison dekoracijama za dom koje ekskluzivno možete pronaći u PRIMA salonima i webshopu.

 • ZAVRŠNI POSJET

Brinemo o vama i nakon cijele realizacije projekta. U zadnjem stadiju usluge, mjesec dana nakon montaže, specijalist koji je dizajnirao vaš interijer obavlja završni posjet jer cijenimo vašu povratnu informaciju i važno nam je vaše zadovoljstvo pri korištenju svih proizvoda.

Pogledajte primjere dizajna interijera:

Cjelovito opremanje stana
Opremanje interijera
Opremanje interijera
Opremanje interijera
Opremanje interijera
Opremanje interijera
Opremanje interijera
Opremanje interijera