Predstavljamo sponzore 20. Sajma SASO 2016: ACO GRUPA

ACO Grupa jedan je od lidera na svjetskom tržištu po proizvodnji sustava za površinsku odvodnju. Klimatske promjene suočavaju nas s brojnim izazovima  i zahtijevaju sve kompleksnije i sofisticiranije sustave odvodnje. Izazov je to i za ACO Grupu kako bi ponudila kvalitetna i inovativna rješenja kao odgovor na novo nametnute ekološke uvjete okoline. Svojim integriranim pristupom, ACO se zalaže za profesionalnu odvodnju, ekonomično pročišćavanje te kontrolirano otpuštanje i ponovno korištenje vode.

Kompaniju je  1946. godine osnovao je Josef-Severin Ahlmann. Danas zapošljava 4.200 zaposlenika u više od 40 zemalja (Europa, Amerika, Australija, Azija, Afrika), u 30 proizvodnih pogona u 15 zemalja. U 2015. godini ostvarena je prodaja u vrijednosti od 705 milijuna eura.

ACO proizvodi odvodne sustave preradom polimerbetona, nehrđajućeg čelika, plastike, lijevanog željeza i armiranog betona. Budući da proizvode stvara unutar ekološki prihvatljivih procesa te ih potom kreativno iskoristi, ACO proizvodi zadovoljavaju up-to-date zahtjeve za tehničke inovacije, ekonomične primjene i održive gradnje.

ACO stvara rješenja za ekološke uvjete budućnosti!

Postoji još jedan čimbenik koji karakterizira ACO snagu, a to je stav da je komunikacija presudan parametar za uspjeh tvrtke. Uz intenzivno upravljanje znanjem, u kompaniji koriste svaku priliku za povezivanje i razmjenu kreativnosti, znanja i iskustva u svijetu, koje rado dijele s partnerima i klijentima.

Izrazito su ponosni na svoje tehničke specijaliste koji pokrivaju sve aspekte odvodnje. Njihovi djelatnici će svojim znanjem i iskustvom uvijek biti na raspolaganju – bilo da se radi o kupcu, projektantu, arhitektu ili izvođaču radova.  Uz svoje proizvode, ACO nudi stručnost, iskustvo i znanje svojih djelatnika u paketu usluga koji obuhvaća kompletan životni vijek njihovih proizvoda – od idejnog projekta, preko ugradnje – do upotrebe i održavanja. Posebnu pažnju posvećuju stručnim edukacijama svojih građevinskih eksperata.

Kreativni rad uspijeva bolje u kreativnom okruženju. Umjetnost je stoga sastavni dio ACO korporativne kulture.

Više na www.aco.hr