Plan Adria na SASO 2018 – izgradnja i održavanje bazena, wellness i SPA oprema

PLAN ADRIA d.o.o. – Izgradnja i održavanje bazena, wellness i SPA oprema

Brzo rastuće smo poduzeće iz Pule koje se bavi projektiranjem, prodajom i ugradnjom bazena i popratne bazenske opreme, te smo vodeće poduzeće na području održavanja bazena u Hrvatskoj.

BOGATA PONUDA

Vodeći se načelom zadovoljnog klijenta, nudimo isključivo visoko kvalitetne brendove na području bazenske tehnike te wellness i SPA opreme. Kreativnost, snažni brandovi, upotreba softwera koji nam omogućavaju kvalitetnu i besprijekornu organizaciju, promišljena strategija i povrh svega kvalitetni zaposlenici Plan Adrie, uporište su našeg uspješnog i brzog razvoja.

U segmentu wellnessa i SPA, nudimo Vam opremu renomiranog europskog proizvođača – Wellis, čiji smo ovlašteni uvoznik i distributer. Wellis je proizvođač SPA opreme koji godišnje proizvodi više od 9000 hidromasažnih kada te su njihove hidromasažne kade ugrađene u gotovo sve zemlje Europske unije pa su tako vodeći europski proizvođač SPA asortimana. Još od osnutka 2003 godine njihova popularnost je u konstantnom rastu. Koristeći najnovije tehnologije u izradi hidromasažnih kada i poštujući najviše ekološke standarde Wellis proizvodi su izuzetno visoke kvalitete i bezprijekorne završne obrade.

Na sajmu ćemo uz bazensku tehniku predstaviti SPA opremu Wellis te ponuditi 5% popusta na ukupni asortiman:

Dodatno izdvajamo:

-Model Elbrus 230 na 15% popusta, Prestižne dimenzije Elbrus 230 hidromasažne kade pružaju dovoljno mjesta za vrhunski sustav masaže stopala WellDome ™. Ovaj hidromasažni bazen ima 78 kromiranih podesivih mlaznica, AquaSOUL ™ 2.1 POP-UP audio sustav, ekskluzivnu LED rasvjetu sa kromoterapijom.

-Model Venus na 10% popusta,Venus je model srednje veličine, ali sadrži više nego dovoljno snage za masažu 6 osoba sa svojih 49 mlaznica i dvije hidromasažne pumpe. Jednostavno se smjestite, opustite i uživajte u intenzivnoj masaži. Ekskluzivni paket kromoterapije također je uključen.

-Model Malaga na 10% popustaMalaga hidromasažni bazen sa svojim inovativnim rješenjima pruža opuštajuću masažu. 40 masažnih mlaznica, masažne pumpe s povećanom snagom i aromaterapija odgovorni su za savršen doživljaj masaže.

-Model Palermo na 10% popustaNovi Palermo 2018 je savršen obiteljski hidromasažni bazen. Kombinira trajnost, ergonomiju i energetsku učinkovitost u jednom proizvodu.

Dovedite luksuz wellnessa u svoj dom s hidromasažnim kadama Wellis proizvođača.

Pronađite nas na sajmu na štandu br. 60  i uvjerite se u kvalitetu proizvoda i stručnost djelatnika Plan Adrie.

https://www.planadria.hr/kategorija-proizvoda/hidromasazni-bazeni/