sajam SASO 2017, Pernad

Parnad na SASO 2017

Parnad d.o.o. ovlašteni je distributer Vorwerk sistema za čišćenje za Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju.

Osnovano je 1990. godine sa sjedištem u Ljubljani. Do 1995. godine zastupalo je Vorwerk na slovenskom tržištu, a 1995. godine osniva tvrtku kćer u Hrvatskoj.

Svoje stranke savjetuju o najboljim rješenjima za čišćenje njihovog doma i time skrbe za njihovo zdravlje. Sretni su da su tijekom svog rada prodali više od 140.000 Vorwerk sistema za čišćenje i kupcima omogućili novi pristup čišćenju doma i održavanju stambenih i poslovnih prostora, što je dokaz vrhunske kvalitete proizvoda i usluga.

U godinama svog djelovanja, na tržište su plasirali osam modela Vorwerk sistema za čišćenje. Najnoviji model VK150 predstavlja vrhunac kvalitete i tehnološkog razvoja.

Parnad d.o.o. jedno je od rijetkih tvrtki koje omogućuje da proizvod koji vas zanima isprobate u vlastitom domu i tek potom se odlučite za kupnju. Njihov savjetnik će vas posjetiti u vašem domu, u vrijeme kada vama odgovara i predstaviti vam sve prednosti našeg sistema za čišćenje. Vi ćete njegove prednosti testirati tamo gdje je najvažnije – u svome domu.

https://www.parnad.com