Odgođen 24. međunarodni sajam SASO 2020 – Vidimo se dogodine!

Poštovani izlagači, partneri, dragi prijatelji,

Odlučili smo odgovorno odgoditi ovogodišnji 24. međunarodni sajam SASO zbog eskalirane epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom virusa COVID 19.  Ovim potezom, slijedimo praksu svih ostalih poslovnih međunarodnih sajmova u ovom dijelu Europe koji su također odgođeni iz istih razloga.

Odluka je, uslijed pogoršanja epidemiološke situacije u cijeloj Republici Hrvatskoj, ali i Europi, donesena odgovorno i nimalo lako, u dogovoru sa nadležnim institucijama te uvažavajući činjenicu da je Splitsko-dalmatinska županija već neko vrijeme na crvenoj listi europskih zemalja iz kojih nam tradicionalno dolaze izlagači na sajam SASO što bi znatno otežalo njihov  dolazak i kvalitetu izlaganja, prezentaciju noviteta i premijera proizvoda zbog propisane obveze samoizolacije po povratku u domicilnu zemlju.

Sajam Split već dugi niz godina svojim izlagačima, poslovnim partnerima, sponzorima i posjetiteljima daje platformu za unaprjeđenje poslovanja i poduzetničke klime u Hrvatskoj i okruženju.  Velik broj hrvatskih i inozemnih tvrtki upravo su na sajmu SASO, kao najvećem sajmu graditeljstva u Hrvatskoj, svake godine ugovorile brojne poslove, promovirale svoje novitete te proširile svoje poslovne kontakte.

Zaista nam je teško što naši susreti, koji su ne samo poslovni već i prijateljski, ovaj put neće biti tradicionalno održani tijekom listopada. 

Ipak, istinski vjerujemo da će se ova epidemiološka situacija tijekom narednog perioda promijeniti na bolje i da ćemo svi zajedno ponovno stvarati poslovne kontakte i družiti  se na našem međunarodnom sajmu SASO 2021.,  u terminu od 20. – 23. 10. 2021. godine u Splitu, u Spaladium areni.

 Vaši prijatelji i partneri – Sajam Split!