NOBEL WATER SYSTEMS na SAJMU SASO 2019

Nobel Water Systems d.o.o. hrvatska je tvrtka čija je osnovna djelatnost prodaja uređaja za kvalitetu vode u kućanstvima, uredima, poslovnim prostorima i industriji, a dio je i grupe Nobel corporation koja svoje poslovne aktivnosti obavlja u desetak europskih zemalja. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, Medačka 18.

Nudimo širok raspon rješenja za savršeno zdravu i čistu vodu, bilo da se radi o filtraciji pitke vode, omekšavanju vode za kućanstvo i uredski prostor te pripremi tehničke vode za industrijska postrojenja.

Nobel Water Systems d.o.o. ekskluzivni je distributer za JI Europu renomiranog američkog proizvođača sustava za pročišćavanje vode za kućanstva, komercijalne i industrijske namjene –  EcoWater Systems.

EcoWater je globalni predvodnik u ovoj branši još od 1926. godine kada je osnivač kompanije patentirao prvi automatski ionski omekšivač vode. EcoWater Systems dio je grupacije Marmon, podružnice svjetske financijske korporacije Berkshire Hathaway.

Nobel Water Systems prati svjetske trendove i inovacije iz branše filtracije i obrade vode te stalno uvodi nova i moderna rješenja na temelju najvećih svjetskih proizvođača sustava za obradu vode.

Naše osnovne djelatnosti kod rješavanja raznih problema sa vodom su :

–        Sustavi za pročišćavanja vode od kamenca u kućanstvima, komercijalnim objektima te industrijskim pogonima.

–        Iskoristivost vlastitih bunara i bušotina te dovođenje istih u funkciju korištenja umjesto vode iz vodovoda što u kombinaciji sa omekšivačima vode u potpunosti čuva Vaš objekt i štedi Vaša sredstva.

–        Instalacija „Business“ aparata za vodu, idealnih za poslovne objekte, urede, itd koji osim uštede zbog korištenja vode iz vodovoda a ne iz „galona“, korisnicima pružaju privilegiju korištenja vode koja je pročišćena sustavom filtracije „reverznom osmozom“- do sada najsavršenijim izumljenim načinom filtracije vode.

–        Instalacija suvremenih kućanskih sustava za filtraciju, alkaliziranje, mineraliziranje te stvaranja antioksidativne vode koja podiže kvalitetu života u mnogim aspektima.