Mines Team na SASO 2018 – predstavlja sanitarnu opremu i vanjsku rasvjetu

Poduzeće Mines Team d.o.o. prisutno je na tržištu već 26. Godinu. Početna primarna aktivnost je bila obrada metala. Poslije, poduzeće usredotočilo se i specijaliziralo u razvoju vodovodnih armatura, te ostalih sanitarnih proizvoda. U 2012 godini slijedilo je proširenje na proizvodnju i razvoj tehničkih svjetiljki za vanjsku rasvjetu.

Brand Salix je relativno nov i predstavlja sanitarnu opremu, koji bazira na učinkovitosti, kvaliteti i pouzdanosti. Uvođenjem inovativne i kvalitetne linije vodoopskrbnih sustava jačajmo i proširujemo našu prisutnost i vidljivost na domaćem i izvoznom tržištu. To su naše vrijednosti s kojima želimo postići zadovoljstvo i povjerenje svih naših lojalnih i potencijalnih kupaca i korisnika SALIX proizvoda.

Razvili smo potpuno novi brand “MT-light” za tehničke LED svjetiljke u visokotlačnom kućištu od aluminijske legure sa naprednim sustavima upravljanja. Svjetiljke imaju europsko podrijetlo, SIQ ENEC certifikat i certificirane svjetlo-tehničke karakteristike. Sve svjetiljke konkuriraju svim većim europskim proizvođačima svjetiljki za javnu rasvjetu sa vrlo pristupačnim cijenama, kao i u smislu kvalitetnih materijala i fotometrijskih karakteristika koje se trenutačno zahtijevaju u projektiranju javne rasvjete.

Naš  je cilj kvalitetan proizvod i zadovoljan korisnik. Bilo na programu rasvjete ili na programu sanitarne opreme, želimo ponuditi našim klijentima više, što život čini udobnijim, boljim te svjetlijim.

http://www.mt-light.si

http://www.salix.eu.com

http://www.fb.com/salixmines