MIMEKS TRADE na SAJMU SASO 2019 – roboti obavljaju sav posao

Čist bazen, potpuno uživanje! Roboti obavljaju sav posao

Čist bazen, potpuno uživanje! To pružaju naši visokokvalitetni usisavači bazena. Oslanjamo se na švicarsku profesionalnu tehnologiju usisavača Mariner, izraelsku marku Doplhin i švedsku marku Weda

Najnovija tehnologija

Najnovija generacija automatskog robotskog usisavača Proliner NAVI III idealna je za velike bazene (čak preko 50 metara), bazenske komplekse, vodene parkove, toplice i spa-centre. Osigurava potpunu čistoću bazena i zadovoljstvo kupača. Tri brzine rada, daljinsko upravljanje pruža manje brige za upravitelje bazena, jer je potpuno automatski i savlađuje sve moguće prepreke u bazenu. Moguć je povoljan ugovor za najam ovog ili bilo kojeg drugog profesionalnog robota iz kategorije za profesionalnu upotrebu.

U Mariner usisavače i naš servis, između ostalih, imaju povjerenje: Terme Čatež, Terme Olimia, Bazen Tivoli, Bazen Kodeljevo, Terme Zreče, Sava Hotels & Resorts, BioTerme, Terme Laško, Maistra d. d, Valbruna Sport Rovinj, Komunalac Koprivnica, Gradski sp. Centar Makarske, itd.

Delfin kao iRobot

Za manje bazene t. j. dupin, koji nudi svu udobnost, slično kao kod kućnih usisavača za podove, iRobot. Ovo je usisivač koji sve čisti sam, vlasnik bazena samo uživa! Skuplja svu prljavštinu s poda i zidova, uključujući alge. Sve što trebate učiniti je da očistite filtere. U 2019. i 2020. godini preporučujemo izuzetno pouzdan i precizan Dolphin M500. Njegove prednosti su u tome što čisti male i velike čestice, kako bi filter zadržao čestice. Četka, skenira i čisti kutove bazena, a životni vijek mu je najmanje 10 godina.

Robot koji 24/7 čisti ogromno jezero ispod najviše zgrade na svijetu – u Dubaiju

Za industrijsku upotrebu možemo se osloniti na švedski usisavač WEDA. Ove usisavače prodajemo već više od 20 godina. Njihova učinkovitost je izvanredna. WEDA ima rješenja za industrijsko pročišćavanje spremnika pitke i otpadne vode, bazene u industriji papira, industriji stakla, željeza, prehrambenoj industriji, itd. Roboti opremljeni kamerama, svjetlima i potpunom kontrolom četkica/mlinčića, koji se vrte i motora, mehanički uklanjaju sediment, čak i na tako teško dostupnim/ograničenim područjima pod vodom. S njima se čisti umjetno jezero od čak 200.000 m2 ispod najviše zgrade na svijetu Burj Khalifa u Dubaiju, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Za sve robotske usisavače iz naše ponude nudimo brz i učinkovit servis. Tijekom popravka nudimo korištenje zamjenskog robota.

Sajamski popust: do 10 %

Kvalitetan i pouzdan servis

Web stranica: https://mimeks-trade.si/

E-mail: aleksander@mimeks-trade.si