Mihoković – Podna obloga koja “pobjeđuje” prirodu

firma-slikaKako se izboriti s prirodom i iznad neravnih, kamenih površina bez puno intervencija i betona napraviti ravan višenamjenski podij, na 20. međunarodnom sajmu SASO pokazat će tvrtka Mihoković predstavljanjem svoje modularne podne obloge.

Mihoković d.o.o. , kao poduzeće za proizvodnju, unutarnju i vanjsku trgovinu, počelo je s radom 1992. godine kao proizvođač gumeno-tehničke opreme za osobna i teretna vozila. Razvijajući svoje poslovanje, proizvodnju su proširili na sustave zidnih metalnih polica, skladišno-arhivskih polica i regala, metalnih okova za spajanje drvenih konstrukcija, metalnih elemenata za opremanje interijera, usluge obrade metala (čelik, inox, aluminij) te proizvodnju metalnih konstrukcija prema projektu i specifikaciji naručitelja.

Mihoković klijentima pruža personaliziranu proizvodnju tehnički zahtjevnih metalnih proizvoda od čelika, inoxa i aluminija te nudi cjelovitu uslugu – od savjetovanja, izrade nacrta i modela, odabira materijala i tehnologije izrade do završnog proizvoda.

www.mihokovic.hr