sajam SASO 2019, MIAB

MIAB na SASO 2017

sajam SASO 2017, MIAB

Ljestve s klizačem

Društvo MIAB bavi se izgradnjom objekata, montažom postrojenja, proizvodnjom opreme i zaštitom materijala. Izvode sve vrste radova vezane uz izgradnju, puštanje u rad i održavanje građevina u sustavima pitkih i otpadnih voda, te energetskih sustava, montažu strojarske i elektro opreme, automatsko upravljanje i regulaciju tehnoloških sustava, kao i mjerenja u vodovodnim sustavima.

Proizvodi opremu za odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda, kao i ormare energetike i automatike.

MIAB pruža usluge završne obrade čelika i nehrđajućeg čelika najsuvremenijim postupcima koji su razvijeni u bliskoj suradnji sa Fakultetom strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. Njihov pogon je jedini takve vrste u široj regiji. Zaštita se vrši postupcima pjeskarenja, bajcanja, pasivizacije, elektro poliranja i lakiranja.

Garancija kvalitetnog rada društva MIAB je veliko iskustvo u integraciji sustava, stručnost osoblja na svim razinama, čije se znanje trajno upotpunjuje i osuvremenjuje, te korištenje vrhunske tehnologije i materijala.

U svrhu trajnog poboljšanja, MIAB je uspostavio i prati sve procese primjenom sustava upravljanja kvalitetom zasnovanom na zahtjevima međunarodne norme, tako da 2003. godine uvodi ISO standard 9001:2000, a od 2009. godine ISO 9001:2008. Njihovi proizvodi pružaju pouzdanost, kvalitetu i dugovječnost čime se reduciraju skupi troškovi održavanja, a sve na zadovoljstvo kupaca diljem regije.

Povjerenje kupaca stekli su na osnovu stručnosti i poslovnosti, poštivanja vremenskih rokova izvođenja radova, brzim servisnim intervencijama, te korektnim odnosima prema kupcu.  Za doprinos na promicanju hrvatskog gospodarstva, kao i na iznimnim dostignućima MIAB je tri puta (za 1999., 2001. i 2005.godinu) dobio Zlatnu plaketu hrvatske gospodarske komore, kao najuspješnije gospodarsko društvo u Šibensko-Kninskoj županiji.

Osposobljeni MIAB-ov visoki stručni kadar (11 djelatnika VSS i VŠS, ostali SSS) nudi za investitora kompletnu uslugu počevši od konzaltinga i izrade projektnog zadatka, preko izvođenja radova, pa sve do puštanja u pogon i održavanja sustava.

U vlasništvu MIAB-a na parceli od 35.000 m2 nalaze se opremljene proizvodne hale, otvoreno i zatvoreno skladište, konstrukcijsko-projektantski biro i ostale uredske prostorije za potrebe poslovanja, kao i kompletna mehanizacija i vozni park za izvođenje kompletnih radova na izgradnji objekata.

Svim svojim kupcima MIAB pruža trajnu brigu o proizvodima i kompletnim postrojenjima, kao i edukaciju stručnih djelatnika.

http://www.miab.hr/