Sajam SASO 2017, Max&Moris

Max & Moris na SASO 2017: Predstavlja unikatnu i inovativnu kuhinju!

Max & Moris na ovogodišnjem 21. Međunarodnom sajmu SASO 2017 predstavit će najnovije proizvode renomiranih svjetskih proizvođača pločastih materijala i okova te popratne usluge. Istodobno, posjetitelji će imati priliku vidjeti unikatnu i inovativnu Max & Moris kuhinju. Izložena kuhinja, inače, uključuje Egger dekore, Blum okove, Miele ugradbenu pultnu napu te proizvode ostalih renomiranih proizvođača.

Sajam SASO 2017, Max&MorisU Max & Morisu se može pronaći sve što je potrebno za izradu visokokvalitetnog namještaja po mjeri: pločasti materijali, okov za namještaj, ručkice i vješalice, sudoperi i slavine, bijela tehnika, profesionalna ljepila itd. Osim usluge optimalizacije reza pločastog materijala po mjeri, na najsuvremenijim strojevima moguće je dobiti i usluge rezanja, lijepljenja ABS rubnih traka, cnc obrade i prešanja.

U sklopu predstavljanja tvrtke Max & Moris, na SASO 2017 prisutan će biti kamion njihova partnera – renomirane austrijske tvrtke EGGER. U posebno uređenom EGGER kamionu posjetitelji će moći doživjeti cjelokupan asortiman proizvoda nove EGGER Kolekcije 2017 – 2019. Ovom prilikom će se predstaviti više od 300 dekora, površinske strukture sa najnovijim tehnološkim dostignućima te neodoljivi stilovi koji odražavaju aktualne trendove u uređenju interijera.

Kulinarski show i specijaliteti za posjetitelje

Za posjetitelje SASO 2017 sajma iz Max & Morisa su pripremili catering i „specialty coffee“ tijekom cijelog dana te kulinarski show s profesionalnim kuharom u trajanju od dva do tri sata. Kuhar će za posjetitelje pripremati specijalitete u izložbenoj Max & Moris kuhinji kojom prigodom će pokazati optimizaciju radnih postupaka u kuhinji. Naime, dobro planiranje i organizacija kuhinje jamče mali broj koraka i postupaka, a sve se nalazi na svom mjestu. Pritom se štedi dragocjeno vrijeme, kao i nepotrebno saginjanje ili istezanje.

Max & Moris d.o.o. osnovan je 1991. godine u Splitu s misijom pružanja kompletnog servisa svojim partnerima. Kao zastupnici renomiranih europskih proizvođača svojim partnerima nudi raznovrsne proizvode za izradu namještaja sa stalnom zalihom na skladištu. Tvrtka je na tržištu prepoznata po prodaji kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama te je tijekom vremena stvorila snažnu mrežu partnera. Kvaliteta proizvoda i usluga, uz marljiv rad i brojna odricanja, rezultirali su opstankom ove nekad male obiteljske tvrtke na turbulentnom tržištu i utjecali na njezin kontinuirani rast.

http://www.max-moris.hr/